Anders Ejlskov Hust

Roller
Adm. direktørCLAIRE GROUP A/S
DirektionCLAIRE GROUP A/S
Reel ejerCLAIRE GROUP A/S
BestyrelsesmedlemCLAIRE GROUP A/S

Nyheder

Mest læste på TØJ november 2018

Vi nærmer os slutningen af 2018, og det kan ses på mest læste i november, hvor regnskabsafdelingerne har haft travlt og brands er lukket ned eller solgt.


Mogens Jørgensen fra PBO Group om de danske modemesser

Antal messedage, og hvilke dage på ugen messerne forløber, har længe været omdiskuteret blandt deltagerne. Mogens Jørgensen, fra PBO Group, deler sit syn på emnet, og fortæller ligeledes også om de negative konsekvenser af at fravælge messer som salgsstrategi.


Nikolaj Hust fra Claire Group om de danske modemesser

Højere serviceniveau, mere fokus på de nordiske lande og en bedre dialog. Det er nogle af de forbedringsmuligheder, som Nikolaj Hust, partner og salgs- og markedsføringsdirektør ved Claire Group, fremhæver i forhold til CIFF.


Mest læste på TØJ april 2018

I de mest læste artikler i april 2018 har TØJ udforsket et væld af regnskaber, budt velkommen til nye profiler i branchen samt nye butikker på markedet, og overvåget forandringer i topledelser. Desuden er der en helt ny bog på markedet, som sætter retningen for fremtidens detailhandel. Var der noget, som du gik glip af? Få overblikket over de mest populære artikler her. 
Nyheder fra
Branchebladet TØJ?


Tilmeld dig den daglige nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.