Med rette forholdsregler og trygge rammer kan det sagtens stadig lade sig gøre at mødes til professionelle events og konferencer. Livsstilsbranchens aktører mødtes både i Herning og København til trendkonferencen SS 22.

Med et mindre antal deltagere, en god omgang håndsprit, mundbind og afstand kan det stadig lade sig gøre at afholde konferencer, hvor vi mødes fysisk.

Pej gruppens trendkonference SS 22 blev afviklet tirsdag den 1. december i Herning og torsdag den 3. december i København under coronasikre rammer.

Konferencen, der under nøgleordet ’Intuition’ omhandlede tidsånd, trends, livsstil, design og farver for alle professionelle aktører i livsstilsbrancherne, bød på masser af inspiration fra pej gruppens trendteam og et hold af eksterne foredragsholdere bestående af blandt andre trendekspert Mads Arlien-Søborg og Sustainability Manager hos Bestseller Dorte Rye Olsen.

Foto: Dorte Rye Olsen

Til konferencen deltog blandt andre designer Louise Schmidt fra Stof & Stil, som bruger konferencen til at få inspiration til farver og tendenser til den kommende kollektion.

“Det var en skøn oplevelse at komme lidt ud af de vante omgivelser i en coronatid og blive fyldt op med inspiration og tendenser til den kommende kollektion,” siger hun og fortsætter:

“Jeg kommer primært som designer for at blive forecastet på farver og tendenser, hvilket er særlig vigtigt lige nu, hvor det ikke er muligt selv at rejse ud i verden. Det er altid højaktuelle indlæg om forbrugeradfærd og denne gang også indlæg om bæredygtighed, retail og e-tail trends. Aktuelt og vedkommende, så jeg var godt fyldt op, da jeg tog hjem. Og dagen forløb ganske uproblematisk i forhold til coronahensyn – det er vi alle sammen vidst ret gode til at håndtere.”

Også designer hos Moss CPH A/S Camilla Lambæk Nyrup deltog i konferencen sammen med sin kollega.

“Min kollega og jeg længdes efter inspiration og input fra verden omkring os i en tid, hvor vi ikke kan rejse. Vi rejser normalt både til Østen og rundt om i Europa, men dette er naturligvis ikke en mulighed i den virkelighed, vi lever i lige nu. Vi så derfor en mulighed i konferencen hos pej gruppen,” fortæller hun og fortsætter:

“Dagen hos pej gruppen var inspirerende og oplysende. Vi fik, hvad vi kom for: en masse inspiration til farver og materialer. Men vi fik også kort og godt et indblik i, hvad forbrugeren tænker under og efter denne sundhedskrise. Forholdene under konferencen var superprofessionelle. Der var rigelig mulighed for afstand og potionsanrettet mad. Det var alt i alt en rigtig god oplevelse.”

Trendkonferencen SS 22 afholdes online via Zoom den 8. december. Skal du med? Læs mere om konferencen og tilmeld dig her.

2021 byder på flere konferencer – både fysisk og online. Se mere i pej gruppens konferencekalender, der blandt andet byder på marketingseminaret Pulse 2021 og Mini Trendkonference SS 22.