Den danske webshop Miinto udvider sit udvalg af mode. Fremover vil det være muligt at shoppe eksklusive vintageprodukter i netbutikken.

Den digitale, danske modegigant Miinto åbnede mandag den 17. juni 2019 op for en helt ny sektion på webshoppen.

Den nye sektion indeholder udelukkende udvalgte, eksklusive vintageprodukter som tasker, tøj og tilbehør fra blandt andet Chanel, Louis Vuitton og Celine.

De norske kunder har i længere tid haft mulighed for at købe vintageprodukter på webshoppen, og de tog imod den nye sektion med stor succes. Nu er det Danmarks tur, og der er mulighed for, at Miintos øvrige markeder også kan få glæde af sektionen på sigt.

”Interessen for vintage er kraftigt stigende – både i modebranchen og hos forbrugeren. Vi oplever en voksende efterspørgsel på vintage fra vores kunder, og det lytter vi selvfølgelig til,” fortæller Camilla Frank, der er Global Head of Fashion hos Miinto Group, i en pressemeddelelse.

Udover en stigende interesse i både branchen og hos forbrugeren så har Miinto også udvidet udvalget på webshoppen for at styrke sin bæredygtige profil yderligere:

”At gå ind i vintage-markedet er en naturlig og bæredygtig udvikling af Miinto-konceptet, som i høj grad også understreger vores værdier som virksomhed. Vi samarbejder allerede med lokale modebutikker i hele Europa. Og når Miintos allerede producerede emballage er brugt op, tilbyder vi vores partnerbutikker og brands emballage, der er produceret så bæredygtigt som muligt – bæredygtighed er i høj grad et fokusområde for os,” siger Camilla Frank.

Hver måned har netbutikken over fem millioner besøgende, og Camilla Frank håber på, at de håndplukkede vintagefund kan være med til at styrke det personlige udvalg, som Miinto-kunden er begejstret for.

Hun vil heller ikke afvise, at Miinto på sigt vil åbne op for, at privatpersoner også kan sælge sine brugte tøj-, sko-, og accessoriesprodukter på Miintos syv markeder:

”Det falder fint i tråd med Miintos ‘Find Yourself’-mission. Så kan nye kunder få glæde af allerede indkøbte produkter – hvad enten de ligger hos private eller kommer fra en af de butikker, der er tilknyttet Miinto.”