Både Les Deux og Shaping New Tomorrow åbner nye fysiske forretninger – og flere er på vej. Se billeder fra butikkerne her.

Retail-eventyret bliver skrevet i en hastig fart for det danske modebrand Les Deux.

I august sidste år åbnede brandets første butik med beliggenhed i København, og i august 2020 åbnede butik nummer to – denne gang med placering i Aarhus.

Nu er endnu en butik blevet åbnet. Denne ligger også i København, nærmere betegnet Amager Centeret.

”Endnu en butik blev i går åbnet. Den gamle københavnske Reb-fabrik, der blev til Amager Centeret, som netop er renoveret for et trecifret millionbeløb, huser nu den flotte butik,” skrev direktøren i og medstifteren af Les Deux, Andreas von der Heide, på Linkedin den 18. september 2020.

Den næste Les Deux-butik er allerede under opsejling. Det bliver brandet største satsning og får sin beliggenhed i København K.

Efter planen åbner den næste butik den 1. november 2020, skriver direktøren på Linkedin.

Foto: Les Deux
Ny gigantbutik i Aalborg

Det går heller ikke stille for sig hos kometbrandet Shaping New Tomorrow.

De tre iværksættere har aldrig lagt skjul på ambitionerne – og de får da også ført det meste ud i livet.

Den første Shaping New Tomorrow-butik åbnede i Aalborg, men allerede nu har brandet flyttet lokaler og åbnet en ny kæmpestor forretning.

”Vores nye butik i Aalborg er vores hidtil største, og vi er glade for endelig at kunne præsentere en forbedret kundeoplevelse på endnu mere kvadratmeter til alle vores dedikerede kunder fra Aalborg og omegn,” skrev brandet på Linkedin for knap en uge siden.

Butikken åbnede fredag den 18. september 2020 og er den tredje i rækken på bare tre måneder.

Allerede inden for en overskuelig tid åbner Shaping New Tomorrow endnu en dansk butik, hvilket ifølge Kasper Ulrich for nu bliver den sidste i rækken. I stedet rettes blikket mod udlandet, hvor Shaping New Tomorrow netop har investeret et tocifret millionbeløb i en butiksåbning i den tyske storby Hamborg.

Foto: Shaping New Tomorrow
Foto: Shaping New Tomorrow