Det danske herretøjsbrand går nu fra en til to fysiske butikker i Danmark. 

Der er fart på hos det danske herretøjsbrand Les Deux. I august sidste år åbnede brandet sin første fysiske butik, og i marts i år blev et nyt, cirkulært koncept lanceret. Les Deux’ seneste årsregnskab vidner da også om, at det er en virksomhed, hvor speederen er sat i bund. Bruttoresultatet blev mere end fordoblet i 2019, mens egenkapitalen tog en tredobling fra sidste års egenkapital.

Nu præsenterer herretøjsbrandet endnu et nyt tiltag i virksomheden.

Fra den 1. august 2020 kan aarhusianere nemlig shoppe Les Deux-tøj i en ny 138 kvadratmeter stor butik i Latinerkvarteret i hjertet af Aarhus. Det fremgår på Lokalavisen.dk, der har oplyserne fra en pressemeddelelse.

“Det digitale og fysiske univers skal smelte sammen. I dag er det ikke længere nok at have lækre produkter for at drive en succesfuld butik. Kunderne skal have en oplevelse fysisk og digitalt, og butikken skal være et sted, hvor de vil bruge deres tid. Ellers køber de bare varerne på nettet, hvor de kan få dem leveret dagen efter, at de har trykket køb. For os handler det derfor om at møde vores kunder i øjenhøjde og vise dem Les Deux’ univers og vores fællesskab,” lyder det fra medstifter og direktør i virksomheden, Andreas von der Heide, i pressemeddelelsen.

“Vi tror på, at der er en række byer, der kan bære Les Deux-konceptet. Vi har haft gode erfaringer med vores første butik i København, og nu er turen kommet til Aarhus, som, vi tror, er et godt match. Vi er gennem årene oplevet stor interesse fra aarhusianske kunder, både i den lokale Magasin, men også på nettet, så vi har en god fornemmelse af, at de vil tage god imod os,” siger han videre.

Herretøjsbrandet bliver i forvejen forhandlet i 800 butikker fordelt i 23 europæiske lande, og butikken i Aarhus bliver brandets anden egen fysiske forretning i Danmark.

Foto: Les Deux