En dansk festival har taget et ekstra skridt i den bæredygtige retning, for i år bliver gæsterne præsenteret for et helt nyt samarbejde med et modebrand.

Når Northside åbner dørene for årets festival den første uge i juni, er det ikke kun maden, der er plantebaseret. Det gælder også Savage-brillen, som er en limited edition solbrille fra modebrandet James Ay, og netop Savage-brillen har et stel, som er fremstillet af plantebaserede materialer.

Partnerskabet med James Ay passer derfor perfekt ind i Northsides bæredygtighedsstrategi.

”Vi ser virkelig meget frem til at tage helt nye skridt inden for fashion og design, og ud over at kunne præsentere nogle unikke produkter, håber vi også, at vi kan være med til at skubbe til bæredygtigheden i de respektive brancher,” fortæller Partner & Sustainability Manager hos Northside Martin Thim i en pressemeddelelse.

”Vi er superspændte på i år at starte et helt nyt partnerkapitel op med det, vi kalder ‘Northside Collabs’ hvor man ud over James Ay også kan opleve produkter fra Rezet Sneaker Store og outdoorbrandet Superstainable,” uddyber Martin Thim.

James Ay og Savage

Det er ikke kun hos Northside, at samarbejdet vækker glæde. Torben Holt, grundlægger af James Ay, siger i pressemeddelelsen:

”Jeg er enormt glad for vores samarbejde med Northside, da vi deler fælles værdier og har samme tilgang til det gode liv. Vi tillader os at lave en lidt frækkere solbrille i samarbejde med NorthSide, som jeg tror vil falde i god smag hos NorthSides gæster.”

Savage er en håndlavet solbrille, hvor stellet er lavet af plantebaseret materiale, og etuiet er lavet af genbrugt læder. Pudsekluden er fremstillet af materialer fra brugte plastikflasker, og der er således tænkt i bæredygtighed hele vejen igennem.

Den unikke brille sælges på Northside, men lanceres og kan forudbestilles allerede fra tirsdag den 17. maj kl. 10.00. Savage kommer i et begrænset antal på 300 stk. med unik nummerering på hver solbrille. Til serien findes også en Savage T-shirt og en Savage totebag.

 

Foto: James Ay