Det nye brand Shoedesign Copenhagen henvender sig bredt med en kommerciel profil, mens SS 22-kollektionen fra skovirksomhedens andet brand Phenumb Copenhagen vil udfordre med et mere utraditionelt koncept. 

 

Hvordan har I oplevet udviklingen inden for sko de seneste år?

Vi oplever en stor efterspørgsel på fornyelser. Forbrugerne er klar på nye tendenser og vil gerne over­raskes. Gennem mange sæsoner har vi set et stigende marked for sneakers, og efterspørgslen herfor er stadigvæk stor. Vi oplever også, at forbrugerne i stigende grad efterspørger loafers, sandaler og støvler. Chunky såler dominerer fortsat skobilledet på alle modeller, men vi oplever også, at biker- og westerninspirerede sko er på vej ind igen.

 

Hvad kendetegner jeres design?

Med Phenumb Copenhagen har vi fokus på at skabe specielle looks, hvor vi ofte eksperimenterer med farver, såler og materialer. Det er vigtigt for os, at vores design skaber glæde og dialog hos forbrugeren. En positiv dialog om et udfordrende og anderledes design, men med respekt for de tendenser vi ser i markedet. Phenumb Copenhagen designes i Danmark og håndlaves i Portugal og Spanien med et konstant fokus på høj kvalitet.

Shoedesign Copenhagen er vores nye skobrand, som vi lancerer under modeugen, hvor vi ønsker at ramme en bredere gruppe af forbrugere med både et mere kommercielt og trendbaseret design og en lavere pris end Phenumb Copenhagen. På trods af prissætningen går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og skoene produceres ligesom Phenumb Copenhagen i Portugal.

 

Hvilke nyheder vil I fremhæve til SS 22?

I vores SS 22-kollektion hos Phenumb Copenhagen præsenterer vi et langt mere utraditionelt og ander­ledes koncept end tidligere. Der vil være sikre styles og tendenser, men vi ønsker også at udfordre ind­købere og slutforbrugere med forskellige ideer og tanker.

SS 22-kollektionen fra Shoedesign Copenhagen vil være mere bred og meget kommerciel. Nyhederne vil her være sandaler med krydsrem, masser af kork og mange forskellige farver.

 

Hvad er jeres forventninger til SS 22-kollektionerne?

Vi har store forventninger til sæsonen. Ovenpå situationen gennem det seneste halvandet år ser vi positivt og lyst på fremtiden. Vi oplever en stor efterspørgsel efter vores brands fra både ind- og udland, så SS 22-kollektionen bliver et stort spring for os i vores målsætning om at blive et internationalt brand.

De helt store bestsellers bliver vores sandaler og nogle af vores allerede kendte styles fra den nuværende SS 21-kollektion fra Phenumb Copenhagen.