Chunky såler, farver og komfort. Tre elementer, der kendetegner Lofina, og som ifølge skobrandet ikke går af mode lige foreløbigt.

Hvordan har I oplevet udviklingen inden for sko de seneste år?

Generelt ser vi en tendens til, at kunderne bliver mere modige. Vi har en meget bred målgruppe, og vi mærker, at både unge som ældre hopper i cool sneakers og chunky sandaler og tør skille sig lidt ud fra mængden med eksempelvis et par knaldrøde støvler.

 

Hvad kendetegner Lofinas design?

Vores design-dna er meget karakteristisk. Det har kant og er anderledes, og det betyder meget for os, at vi er tro mod vores egen stil. Vi holder selvfølgelig øje med trends, men vores skokollektioner har altid et tvist. Vores dna er råt, men feminint. Der er fokus på unikke detaljer, farver og komfort.

 

Hvilke nyheder vil I fremhæve til SS 22?

Vi udvikler to store hovedkollektioner om året, hvoraf langt størstedelen er nyheder. Vi har enkelte styles, som bliver til klassikere, og som vi sælger sæson efter sæson, men ellers består hovedkollektionen altid af nye styles. SS 22-kollektionen emmer af ny energi med modige pangfarver, chunky såler og lækre detaljer.

 

Hvad er jeres forventninger til SS 22-kollektionen?

De chunky såler er uden tvivl kommet for at blive, og vi er sikre på, at vores chunky sandaler igen bliver et hit i sommeren 2022. Kunderne elsker, at de kan få et råt udtryk, men stadig masser af komfort. Vi tror meget på vores tone-i-tone look, som giver et lækkert eksklusivt og anderledes udtryk.