Abonnement

Kom på forkant med viden om branchen

Få en abonnementsløsning til TØJ – Fashion & Business Trends, der giver mening for dig og din forretning

2.300,-

årligt

Pro abonnement

5 brugeradgange

Fire ugentlige nyhedsmails

Fire årlige trykte brancheblade

Online artikelarkiv

Jobbørs

Nyeste regnskaber

Top 100 rangliste over branchens aktører

Én billet til årligt Kick Off-seminar

Vælg abonnement

7.500,-

årligt

Business abonnement

10 brugeradgange

Fire ugentlige nyhedsmails

Fire årlige trykte brancheblade

Online artikelarkiv

Jobbørs

Nyeste regnskaber

Fuld rangliste over branchens aktører

Live brancheanalyse

Fem billetter til årligt Kick Off-seminar

Vælg abonnement

Prøveperiode

Er du stadig ikke helt sikker?

Prøv et abonnement af i 30 dage – uden binding og helt gratis

Start din 30 dages prøveperiode

Andre, der abonnerer


Hvorfor abonnere på TØJ?

Nyheder

Få nyheder og inspiration leveret i din indbakke fire gange ugentligt, når TØJ sender nyhedsmailen ud. Som abonnent har du fuld adgang til alle artikler. TØJ giver dig således overblik over og dybere indsigt i branchen.

Del med dine kolleger

Opret et login til flere af dine kollegaer på branchebladettoj.dk, så de også er opdaterede på, hvad der rører sig i branchen.

Årligt seminar

Kom gratis med til pej gruppens årlige Kick Off seminar, som er tre intense timer med fakta, forecasts og forventninger til det nye år for livsstilsbrancherne.

Udgivelsesplan 2024


No. 1 2024
23.01.24
(Fashion Week Edition)

No. 2 2024
16.05.24

No. 3 2024
29.07.24
(Fashion Week Edition)

No. 4 2024
27.11.24

Branchemagasin med dybdegående indsigt

TØJ – Fashion & Business Trends giver dig brancherelevante artikler i de fire årlige brancheblade, som ikke kun berører, men også dykker ned i, hvad der sker i og rundt om modebranchen – og hvorfor. Du får både overblik og indblik, så du altid er orienteret om branchens aktuelle udvikling.

live brancheanalyse

Branchens udvikling i nøgletal – dag for dag, time for time

Som abonnent har du delvist eller fuld adgang til TØJs live brancheanalyse, som blandt andet giver dig et økonomisk overblik over, hvordan virksomheder i branchen klarer sig i forhold til tidligere år, og i forhold til hinanden. Se, hvor din virksomhed placerer sig på ranglisten, og følg med i, hvordan de andre i branchen klarer sig.

Bestil et abonnement

Har du spørgsmål til et abonnement på TØJ – Fashion & Business Trends? Vi sidder klar til at hjælpe dig på support@pejgruppen.dk eller tlf. (+45) 97 11 89 00.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det siger abonenterne


Preben Laust

”Jeg bruger TØJ og deres online update rigtig meget til at give mig de nyeste informationer om, hvad der sker i vores branche. Det giver mig et konkret indblik i, hvordan mine kære kollegaer klarer sig, hvad de laver af spændende ting, og ikke mindst hvad der rører sig i tiden. Og så ser jeg altid frem til at få deres messeudgaver i hånden og læse dem igennem for gode og spændende artikler med nye tiltag hos diverse brands.”– Preben Laust, kreativ direktør hos Second Female

Tina Krath

”Hos DK Company bliver branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends og nyhedsbrevet primært læst af vores ledere og direktører. Nyhedsbrevet holder os up to date, og giver os et hurtigt overview over nyheder i branchen.”

– Tina S. Krath, PA for CEO Jens Obel, DK Company

Helle Bahne

”Jeg føler mig opdateret og får løbende nyt fra modebranchen, som jeg er en del af – nyt omkring salg og udvikling med et bredt perspektiv. Der er regnskaber og dybere skriv, som ikke er tilgængelige så mange andre steder – og så er det også vigtigt for mig at læse TØJs bud på nyheder om blandt andet butikslukninger, konkurser, detail og fremtid.”– Helle Bahne, direktør mode hos Bahne (Abonnent)


Ofte stillede spørgsmål

TØJ giver dig viden om brancheprofiler og brands, regnskabsudvikling, trends, retailudvikling, messer og events, kommunikation og marketing og andre aktuelle emner, der rører sig i branchen.

TØJ – Fashion & Business Trends holder dig dagligt opdateret på branchen på branchebladettoj.dk og i nyhedsmailen. Branchebladet udkommer fire gange årligt. Du kan selvfølgelig også læse alle artiklerne fra branchebladet online.

TØJ er målrettet dig, der arbejder i eller med – eller blot interesserer dig for – modebranchen. Vi skriver til detaillister, direktører, kædechefer, butikschefer, indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere og produktudviklere.