Blackweek

Spar 35 % på et års abonnement på TØJ

Tør du vente til november 2024?


Med et abonnement på TØJ får du og dine kollegaer relevant indsigt i modebranchen, og I er altid opdaterede på, hvad der rører sig. Du får ikke kun de hurtige, daglige nyheder men også mere dybdegående brancheindsigt. Vi forsyner jer således med viden og inspiration, der bidrager til, at I kan træffe beslutninger på et veloplyst grundlag.

Vi vil så gerne have dig med ombord. Derfor kører vi med hele 35 % rabat til og med søndag den 26. november 2023. Vi kører kun denne rabat en gang om året i forbindelse med Black Week, så du skal vente til november 2024 inden du får chancen igen. Tør du vente så længe?

Få et smugkig på indholdet i den aktuelle udgave af branchebladet her >

Vælg dit abonnement


I forbindelse med Black Week sparer du hele 35 % på et års abonnement på TØJ. Tilbuddet gælder til og med søndag den 26. november 2023, og er gældende for det første års abonnement. Herefter normalpris.

Er du allerede Pro-abonnent? Så har du også mulighed for at opgradere til et Business-abonnement til en særlig Black Week pris: Fra kr. 3.510,-.

Pro

Fire ugentlige nyhedsmails

Fire årlige trykte brancheblade

Online artikelarkiv

Fem brugeradgange

Jobbørs

Nyeste regnskaber

Top 100 rangliste over branchens aktører

Billet til årligt Kick Off-seminar

1.495,-

Vælg abonnement

Business

Fire ugentlige nyhedsmails

Fire årlige trykte brancheblade

Online artikelarkiv

10 brugeradgange

Jobbørs

Nyeste regnskaber

Fuld rangliste over branchens aktører

Live brancheanalyse

Fem billetter til årligt Kick Off-seminar

4.875,-

Vælg abonnement

Andre, der abonnerer


Det siger abonenterne


Preben Laust

”Jeg bruger TØJ og deres online update rigtig meget til at give mig de nyeste informationer om, hvad der sker i vores branche. Det giver mig et konkret indblik i, hvordan mine kære kollegaer klarer sig, hvad de laver af spændende ting, og ikke mindst hvad der rører sig i tiden. Og så ser jeg altid frem til at få deres messeudgaver i hånden og læse dem igennem for gode og spændende artikler med nye tiltag hos diverse brands.”– Preben Laust, kreativ direktør hos Second Female

Tina Krath

”Hos DK Company bliver branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends og nyhedsbrevet primært læst af vores ledere og direktører. Nyhedsbrevet holder os up to date, og giver os et hurtigt overview over nyheder i branchen.”– Tina S. Krath, PA for CEO Jens Obel, DK Company

Helle Bahne

”Jeg føler mig opdateret og får løbende nyt fra modebranchen, som jeg er en del af – nyt omkring salg og udvikling med et bredt perspektiv. Der er regnskaber og dybere skriv, som ikke er tilgængelige så mange andre steder – og så er det også vigtigt for mig at læse TØJs bud på nyheder om blandt andet butikslukninger, konkurser, detail og fremtid.”

– Helle Bahne, direktør mode hos Bahne (Abonnent)

Udgivelsesplan 2024


No. 1 2024
23.01.24
(Fashion Week Edition)

No. 2 2024
16.05.24

No. 3 2024
29.07.24
(Fashion Week Edition)

No. 4 2024
27.11.24

Hvorfor abonnere på TØJ?

Nyheder

Få nyheder og inspiration leveret i din indbakke fire gange ugentligt, når TØJ sender nyhedsmailen ud. Som abonnent har du fuld adgang til alle artikler. TØJ giver dig således overblik over og dybere indsigt i branchen.

Del med dine kolleger

Opret et login til flere af dine kollegaer på branchebladettoj.dk, så de også er opdaterede på, hvad der rører sig i branchen.

Årligt seminar

Kom gratis med til pej gruppens årlige Kick Off seminar, som er tre intense timer med fakta, forecasts og forventninger til det nye år for livsstilsbrancherne.

Branchemagasin med dybdegående indsigt

TØJ – Fashion & Business Trends giver dig brancherelevante artikler i de fire årlige brancheblade, som ikke kun berører, men også dykker ned i, hvad der sker i og rundt om modebranchen – og hvorfor. Du får både overblik og indblik, så du altid er orienteret om branchens aktuelle udvikling.

live brancheanalyse

Branchens udvikling i nøgletal – dag for dag, time for time

Som abonnent har du delvist eller fuld adgang til TØJs live brancheanalyse, som blandt andet giver dig et økonomisk overblik over, hvordan virksomheder i branchen klarer sig i forhold til tidligere år, og i forhold til hinanden. Se, hvor din virksomhed placerer sig på ranglisten, og følg med i, hvordan de andre i branchen klarer sig.


Bestil et abonnement

Har du spørgsmål til et abonnement på TØJ – Fashion & Business Trends? Vi sidder klar til at hjælpe dig på support@pejgruppen.dk eller tlf. (+45) 97 11 89 00.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Ofte stillede spørgsmål

TØJ giver dig viden om brancheprofiler og brands, regnskabsudvikling, trends, retailudvikling, messer og events, kommunikation og marketing og andre aktuelle emner, der rører sig i branchen.

TØJ – Fashion & Business Trends holder dig dagligt opdateret på branchen på branchebladettoj.dk og i nyhedsmailen. Branchebladet udkommer fire gange årligt. Du kan selvfølgelig også læse alle artiklerne fra branchebladet online.

TØJ er målrettet dig, der arbejder i eller med – eller blot interesserer dig for – modebranchen. Vi skriver til detaillister, direktører, kædechefer, butikschefer, indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere og produktudviklere.