Modebrandet Scotch & Soda fra Amsterdam har åbnet ny butik på Strøget i København som et led i en større ekspansionsplan. 

Den 3. oktober blev Amagertorv en butik rigere, da Scotch & Soda åbnede ny flagship-store i København. Åbningen er bare en i rækken af nye åbninger, da der siden årsskiftet er åbnet ikke mindre end 31 nye afdelinger verden over. I butikken på Amagertorv vil kunderne kunne finde både herre-, dametøj og børnetøj fra brandet, såvel som tilbehør som fodtøj, briller, skønhed og den kommende bodywear-linje. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Butikken har et salgsareal på 370 kvadratmeter fordelt på to etager og er dermed en af de største Scotch & Soda-butikker uden for Holland. CEO i Scotch & Soda Frederick Lukoff glæder sig over at være repræsenteret i København:

“Åbningen af vores nye butikker i London og København, to af verdens mest attraktive modedestinationer, repræsenterer en vigtig milepæl for vores brand. Da vores detailnetværk fastholder sit vækstmomentum, er vi glade for at udvide vores tilstedeværelse i disse nøglebyer med flagskibe, der kan fremvise Scotch & Sodas fulde univers og kollektioner, inspireret af Amsterdams frie ånd,” siger han.

Butikken på Amagertorv er Scotch & Sodas anden lokation i København, og den i den nye butik kan kunderne se frem til at opleve Scotch & Sodas nye butiksdesign ‘Free Spirit’, som blev lanceret første gang sidste år. Konceptet kombinerer varme farver med slanke designelementer og prøver at forbinde det forventede med det uventede. Konceptet indebærer også bæredygtige funktioner som LED-belysning, FSC-certificeret sildebensgulv og nye bøjler lavet af genbrugsmaterialer.

Foto: Scotch & Soda