Fra oktober er Vilas eksklusive linje Rouge Vila ude som en ny tilføjelse til Vilas verden. Her er fokus på skandinavisk design kombineret med fransk elegance og Vila-familien træder således ind på high-end-markedet.

Vila- og Bestseller-familien lancerer nyt subbrand under navnet Rouge Vila. Den første kollektion fra Rouge Vila er sammensat af en række tidløse items, der forsøger at ramme krydsfeltet mellem skandinavisk minimalisme og fransk high-end. Filosofien er at sikre langtidsholdbare modetøj i høj kvalitet.

“For os er Rouge Vila et symbol på magt og femininitet. Fusionen af ​​skandinavisk minimalisme og den magtfulde franske modehistorie løfter dette mærke til nye højder. Når du køber Rouge Vila, køber du fremragende produkter. Du køber lang levetid. Du køber tidløst tøj, der skaber smukke udtryk på tværs af sæsoner, år og trends. Stykkerne udtrykker simpelthen hvem du er med bedre selvtillid,” siger Brand Director Simon Harbjerg i en pressemeddelelse.

Kollektionerne er inspireret af natur, kunst, arkitektur og traditionelle skrædderteknikker, domineret af en feminin appel og nostalgi med et strejf af coolness og attitude, synligt gennem silhuetterne, delikate detaljer, valg af sofistikerede stoffer og nøje udvalgte snit, beskriver de i pressemeddelelsen. I første omgang består Rouge Vila af bukser, nederdele, toppe, kjoler, skjorter og overtøj.

Foto: Rouge Vila