Der arbejdes intensivt for at sikre fortsat drift af koncernen, der står bag Tøjeksperten og Wagner. Nu kan PWT Group fortælle, at der fortsat er positiv dialog og opbakning fra finansieringskilder, og at de er klar med forslag til rekonstruktionsplanen.

Covid-19 kastede modekoncernen ind i en hæsblæsende kamp for overlevelse. PWT Group, der ellers kom ud af 2019 med et overskud på bundlinjen, gik i rekonstruktion få uger efter nedlukningen af Danmark til stor undren hos leverandører. Nu kan koncernen fremlægge sit forslag til den rekonstruktionsplan, som skal sikre den fortsatte drift. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

”Situationens alvor er tydelig, og vi er blevet mødt med betydelig velvilje i vores bestræbelser på at sikre, at PWT Group og vores dygtige medarbejdere også fremover kan betjene kunderne med herretøj. Derfor er det glædeligt, at vi undervejs har genåbnet flere butikker, og at der nu er udsigt til, at butikker i storcentre også snart kan åbne igen. Vores online forretning oplever stigende omsætning, og vi betjener fortsat kunder, der ønsker at anvende gavekort i udstederbutikkerne,” siger CEO i PWT Group, Ole Koch Hansen, i pressemeddelelsen.

Forslaget til rekonstruktionsplanen fremlægges til vedtagelse på kreditormøde den 15. maj og vil efter vedtagelse danne grundlag for dialog med selskabets bankforbindelse og udarbejdelse af en egentlig rekonstruktionsmodel. Denne model forventes fremlagt til afstemningen primo juni måned og ventes at kunne tilbyde en fornuftig dividende til usikrede kreditorer.

”Arbejdet med at sikre et grundlag for PWT Groups fortsatte drift skrider frem efter planen, og der er grund til at tro, at kreditorerne vil medvirke til den foreslåede løsning, idet både leverandører og udlejere vil få en levedygtig, fremtidig samarbejdspartner i stedet for en konkurs, som ingen er tjent med,” udtaler rekonstruktør Andreas Kærsgaard Mylin.

Christian Jul Madsen, som ligeledes er rekonstruktør hos PWT Group, tilføjer, at det er en stærkere modekoncern, man vil møde efter rekonstruktionen.

”I forlængelse af de gennemførte justeringer og yderligere initiativer i planen vil medarbejdere, kunder, leverandører og udlejere få et slankere og væsentligt stærkere PWT Group at samarbejde med fremover.”

”Vi har hos både leverandører og udlejere mødt betydelig forståelse for den situation, vi er kommet i, og vores planer for at komme slankere og stærkt ud på den anden side af krisen,” siger CEO i PWT Group, Ole Koch Hansen.

Foto: Wagner