Herrebrandet har sat speederen i bund, når det kommer til butiksåbninger. I slutningen af oktober åbnes den første butik i København K. 

Både Aarhus og Amager har fået en Les Deux-butik i løbet af de seneste par måneder, men herretøjsbrandet stopper ikke retail-rejsen her. Snart åbner endnu en butik nemlig – denne gang med lokation i København K. Det oplyser Les Deux i en pressemeddelelse.

Butikken kommer til at ligge på Kronprinsensgade, der siden 1972 har huset den ikoniske Stig P-butik, og vil kunne tilbyde mere end bare en shopping-oplevelse.

“Vi er en del af København og elsker vores by. Derfor er vi også meget begejstrede over at åbne vores første butik i København K i netop disse lokaler, hvor Stig P gennem årtier har haft til huse. Vores vision er at videreudvikle stedet og skabe et univers, hvor der er plads til mere end selve købsoplevelsen. Butikken skal blandt andet fungere som et socialt samlingspunkt med en lille café, hvor man kan få eksempelvis sin morgenkaffe,” siger Andreas von der Heide, der er adm. direktør og medstifter af Les Deux, og fortsætter:

”Vi har knoklet for at få butikken færdig, og vi har været meget bevidste om at renovere med respekt for lokalerne, miljøet og omgivelser, og derfor bevarer vi selvfølgelig også den velkendte elegante marmorindretning, der smelter sammen med vores eget Les Deux-univers. Det bliver et helt specielt rum, som vi glæder os til at vise frem.”

 

Les Deux og bæredygtighed

Modebranchen er i gang med en transformation til at blive mere grøn, og denne udvikling ligger også Les Deux på sinde. I marts lancerede herrebrandet eksempelvis sit cirkulære koncept ‘Rewear’, hvor kunder kan aflevere sit brugte Les Deux-tøj i en af virksomhedens butikker – inklusiv den nye butik på Kronprinsensgade – mod et gavekort, der kan bruges til fremtidige køb af genbrugstøj, som bliver tilgængeligt på rewear.lesdeux.dk.

”Vi har lanceret Rewear for at minimere det miljømæssige fodaftryk og forøge det samlede antal gange, en beklædningsgenstand bliver brugt. Ved at indsamle brugt tøj og sende det videre til nye ejere, kan vi genetablere glæden omkring disse beklædningsgenstande, og dermed forlænge deres levetid,” forklarer Andreas von der Heide.

Den nye butik åbner den 31. oktober 2020.

Foto: Les Deux