Markedspladsen er i opbrud. På samme tid skal forbrugerne holde igen og handle. Holde igen på grund af inflation og en usikker verdensøkonomi. Handle fordi vores liv skal omstilles til en stadig mere presserende klimadagsorden og nye digitale tilbud. Og alt dette påvirker detailhandlen – både den fysiske og den digitale.

Men disse ’forstyrrelser’ skaber også nye muligheder. Midt i dette dramatiske opbrud spirer nemlig nye forretningsmodeller, nye innovative partnerskaber, nye branchestrukturer og helt nye retailkoncepter.

På retailkonferencen ‘New Retail Day’, som afvikles i et stærkt samarbejde mellem Detailforum og pej gruppen, er der masser af inspiration at hente fra en række af de aktører, der allerede har innoveret, testet og udfordret på markedspladsen.

Heldagskonferencen afvikles både i København og Aarhus med en lang række inspirerende foredragsholdere fra blandt andet Marketsquare, Hesehus, Magasin, Plantorama og DBA, der samlet set kommer omkring de største trends, bidrager med værdifuld viden og erfaring samt inspirerer til nytænkning.

‘New Retail Day’ byder på indlæg fra 10 toprelevante retaileksperter, som giver dig de allerbedste guldkorn til fremtidens detailhandel – både som fysisk butik og webshop.

Du får blandt andet en række gode råd til optimering af dine online kanaler, masser af retailinspiration fra både ind- og udland samt forslag til, hvordan du selv får flyttet dig endnu længere fremad på den digitale rejse, som vi alle skal med på.

Hør også om:

Hvor skal den nye vækst komme fra?

Hvordan sikrer du, at din strategi og din forretningsplan holder?

Hvad er status på den danske økonomi, detailhandel og forbrug?

New Retail Day afholdes i København den 25. april 2023 og i Aarhus den 27. april 2023, og der er masser af muligheder for mængde- og medlemsrabatter ved tilmelding til retailkonferencen, og så er der en gratis gave til alle, der tilmelder sig inden den 1. februar 2023.

Læs mere om New Retail Day her.

Er du abonnent på TID & tendenser? Så har du mulighed for at få 500 kroner i rabat på din billet til pej gruppens New Retail Day-konference i april 2023.

Er du ikke abonnent, kan du læse mere om muligheden her.

Foto: Unsplash