Det 80 år gamle stormagasin for bolig, interiør og tøj slår snart dørene op til endnu en flagship store – i størrelse kun overgået af bolighuset på Amagertorv.

Illums Bolighus har allerede en flagship store i Danmark. Den ligger på Amagertorv i indre by i København. Nu åbner lillesøsteren i Lyngby Storcenters med 3.800 kvadatmeter samt 700 kvadrameter allokeret til Click & Collect.

”Både Illums Bolighus og Lyngby Storcenter har stor betydning for de nordsjællandske handlende. Derudover bor mange af vores loyale kunder i området, så det er helt oplagt, at vi også har en butik i Lyngby Storcenter. Det er et ønske, jeg har haft i lang tid, og at det ovenikøbet er vores anden flagship store i Danmark gør, at jeg har glædet mig ekstra meget til at kunne byde velkommen,” siger Henrik Ypkendanz. der er CEO i Illums Bolighus, i en pressemeddelelse.

Hos Lyngby Storcenter er man også begejstret for den nye beboer. Center manager i Lyngby Storcenter, Casper Didriksen von der Ahé udtaler:

”Illums Bolighus er en anerkendt designinstitution, der tilbyder et inspirerende og eksklusivt udvalgt. Derfor har vi selvsagt glædet os til at åbne op for helt nye og ekstraordinære shoppemuligheder i Lyngby Storcenter, der vil gøre os til et endnu mere attraktivt shoppingcenter. Jeg er overbevist om, at det nye bolighus bliver en stor succes for både Lyngby Storcenter, Illums Bolighus og vores gæster.”

Foto: Danske Shoppingcentre