For 25 år siden slog modebutikken Ma-Griff dørene op for første gang i Herning. Ifølge ejer Grethe Bonde er det lykkedes butikken at opbygge et stærkt koncept trods skarp konkurrence.

Grethe Bonde ejer modebutikken Ma-Griff, som ligger i Herning. Butikken tiltrækker kunder fra hele landet, og ifølge Grethe Bonde handler det i særdeleshed om at lytte til kunderne:

“Udover at have en god fornemmelse for de trends, der rører sig, har vi lyttet til vores kunder for at finde ud af, hvad de gerne vil have. Det betyder, at vi løbende har ændret vores miks af brands, så det følger med tiden og udviklingen,” fortæller Grethe Bonde i en pressemeddelelse.

Udover at lægge vægt på kundebehov, tager butikskonceptet bag Ma-Griff særligt afsæt i personlig service, kvalitet og det rigtige udbud af tøj til hverdag.

”Generelt er jeg stolt af, at vi har skabt en butik, der sætter fokus på kvalitet og personlig stil. Det er vigtigt for os, at kunderne får en god oplevelse, når de er i butikken. Uanset om de kommer for at ose eller leder efter noget bestemt,” slutter Grethe Bonde i pressemeddelelsen.

Ma-Griff fejrer sine 25 år med modetøj med både jubilæumstilbud og tre modeshows.