“Efter et år uden en messeplatform, som vi kender den, mærker vi tydeligt behovet for at mødes igen,” siger Charlotte Strøm, projektleder hos Nord-fair.

 

Charlotte Strøm

Projektleder hos Nord-fair som arrangerer Modemessen og Herretøjsmessen i Vejle

 

Hvad bliver omdrejningspunktet for messerne i Vejle til august?

Vores fokus er som altid at skabe en ultimativ oplevelse for både udstillere og indkøbere. Efter et år uden en messeplatform, som vi kender den, mærker vi tydeligt behovet for at mødes igen til disponering fra både udstillernes og indkøbernes side. Især for indkøbernes vedkommende er det alfa og omega at kunne møde leverandørerne, få et overblik over trenden og allervigtigst: At mærke stofferne, se farverne og fornemme, hvordan snittet falder. Vores rolle er at skabe de rette rammer for netop det for både indkøberne og udstillerne – og med indflytningsklare stande, fri frokostbuffet, fri parkering såvel som fri adgang til messen har vi et optimalt udgangspunkt for en god messe i august.

 

Hvad glæder I jer mest til ved, at der skal afholdes messer igen?

Efter mange måneders nedlukning og digitale alternativer glæder vi os til at mødes fysisk med vores kunder og indkøbere. Vi kan ikke komme udenom, at Covid-19 har skabt mange forhindringer, men den har også givet os indsigt i, hvor vigtigt det er at stå sammen om en fælles platform. Vi glæder os til at få revanche for alt det, der har været sat i stå, og til at skabe et forum med fællesskab, sammenhold og nærvær.

 

Hvilke forventninger har I til messerne?

Der er stor opbakning til messerne i august, og vi forventer at kunne melde udsolgt af stande på både Mode- og Herretøjsmessen. Vi mærker tydeligt en fornyet optimisme og et stærkt ønske om normalisering. På forhåndstilmeldingerne kan vi se, at butikkerne bakker op om messerne. Vi har ligeledes fået tilbagemeldinger fra flere leverandører, som allerede på nuværende tidspunkt kan melde om en fuldt booket kalender. Så vi har god grund til at forvente et øget besøgstal over de tre dage, hvor messerne afholdes.

 

Fakta

Hvornår afholdes messerne: 

Modemessen: 22. – 24. august 2021

Herretøjsmessen: 22. – 23. august 2021

Hvor afholdes messen: DGI Huset Vejle