Bella Center kommer endnu en gang til at summe af liv, når CIFF x Revolver byder indenfor til en ny samlet messe til modeugen den 9.-11- august. Her slår de dørene op til en mere sammenhængende handelsmesse, hvor mere end 800 brands inden for herretøj, dametøj, sko, accessories, livsstilsprodukter og beauty kurateres i relevante markedssegmenter fra talentstadiet til de helt etablerede aktører – fra det ultralokale til det internationale niveau.

Copenhagen International Fashion Fair og Revolver lægger deres ekspertise, netværk og ressourcer sammen for at skabe en ny og forbedret messeoplevelse. Med hele 20.000 udstillingskvadratmeter som afsæt skal de mere end tre årtiers succesfulde erfaringer fra CIFF kryds­bestøves med Revolvers nyskabende tilgang og tilsammen forme et nyt, holistisk univers i Bella Center.

”Vi har et overordnet fokus på at pleje og dyrke et kraftfuldt fællesskab på tværs af mode, livsstil og beauty,” siger Sofie Dolva, CIFF-direktør, og uddyber:

“Med CIFF x Revolver-formatet sætter vi ekstra strøm til vores ønske om at inspirere og hylde branchen over en bred kam ved at facilitere vidensdeling, medieopmærksomhed og handelsmuligheder ét sted: En ny, samlet destination, som giver alle involverede mulighed for at få det meste ud af deres modeugetid i København.”

I februar 2023 præsenterede CIFF for første gang et kurateret område for nordiske beauty brands, og nu bygger man videre på succesen med flere aktører. Derfor rykker en lang række velrenommerede brands fra Danmark og Skandinavien atter ind i Bella Center. Det gælder blandt andet Rudolph Care, Honey, S:køn Skincare, Alûstre, Mantle, Raw, Woods, Porcelain Perfumery og grønlandske Inua Care. Denne gang udvides det geografiske perspektiv desuden med internationale skønhedsbrands.

 

Fakta

Hvornår afholdes messen: 9.-11. august 2023

Hvor afholdes messen: Bella Center Copenhagen

 

Foto: CIFF