“Hvis der er en ting, vi har lært af året 2023, så er det, at vi er stærkere sammen. For selvom vi har oplevet både modgang i markedet og usikkerhed i verden, så har opbakningen til den københavnske modemesse aldrig været større,” lyder det fra messedirektør Sofie Dolva som optakt til messen.

Vi har taget hul på et år, hvor vi konsoliderer, at de to tidligere messer, CIFF og Revolver, er samlet under ét tag i Bella Center under overskriften ’One Copenhagen’.

Netop opmærksomhed, oplevelser og naturlige interaktioner er det, som sæsonens tema, CIFF city, vil understøtte. Messeområdet er omdannet til et sprudlende urbant rum, der vil anspore til, at de besøgende vil bevæge sig frit rundt i alle afkroge af CIFFs univers, få kreative oplevelser, hente ny inspiration og blive diverteret med endnu flere caféer og restauranter som Joe & The Juice, Gorms, Sukaiba og Sticks’n’Sushi. Derudover har CIFF indgået et officielt partnerskab med den internationale trend front runner, Monocle, som vil sende live fra CIFFs popup-podcaststudie under hele modeugen.

Vi har også udvidet vores gæsteprogram og har derfor inviteret 350 nøgleindkøbere og presse, der vil blive fløjet ind til modeugen – hver enkelt er håndplukket for at matche bredt på tværs af mærker og segmenter.

Vi er klar til 2024 – et år, hvor vi er samlet under ét tag, ét hold, ét navn: CIFF.

 

Fakta

Hvornår afholdes messen: 31. januar-2. februar 2024

Hvor afholdes messen: Bella Center