Den Herningbaserede herretøjsvirksomhed har indsat nye bestyrelsesmedlemmer for at styrke væksten.

Den danske herretøjsvirksomhed Clipper A/S, der for nylig har leveret et årsregnskab i vækst, opruster nu bestyrelsen med to nye medlemmer.

Den nye bestyrelse har til formål at indfri virksomhedens ambitioner om både nationalt og international vækst og styrke virksomhedens position i udlandet. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Det er Jan Jakobsen og Hans Henrik Kærgaard, der indtræder som henholdsvis bestyrelsesformand og –medlem.

Jan Jakobsen har siddet som adm. direktør for henholdsvis tekstilvirksomheden A-tex og Bloomingville Group og har siden arbejdet med bestyrelsesarbejde for blandt andre Sports Group Denmark.

Hans Henrik Kærgaard har 15 års erfaring fra arbejdstøjsvirksomheden ID Identity, hvor han har siddet i direktionen som adm. direktør. Senest har han varetaget professionelle bestyrelsesposter hos blandt andre Elka Rainwear.

Clipper har gennemgået en positiv udvikling de seneste år, og den proces skal Jan og Hans Henrik hjælpe os med at forstærke og accelerere yderligere,” udtaler adm. direktør i Clipper, Torben Bang, i en pressemeddelelse og fortsætter:

”De er begge yderst erfarne og har stort kendskab til branchen, hvilket vil have stor værdi for vores fremtidige arbejde. Vi har det helt rigtige team til opgaven, og vi har store forventninger til fremtiden.”

 

Clipper A/S’ ejer træder i baggrunden

Siden 2011 har ejer af Clipper A/S, Helle Wagner, som blandt andet også står bag modevirksomheden Modström, siddet som bestyrelsesformand, men vil fra 2020 få en mere tilbagetrukket rolle, lyder det i pressemeddelelsen.

”De sidste 2,5 år har Clipper været igennem en større transformation med Torben Bang i spidsen, og sammen med vores dygtige medarbejdere har han skabt et solidt fundament i virksomheden, der er godt gearet til fremtiden,” udtaler Helle Wagner og fortsætter:

”Derfor har jeg besluttet, at tiden er moden til, at jeg trækker mig tilbage og lader nye, kompetente kræfter komme til.”

Clipper A/S har rødder tilbage til 1933 og beskæftiger i dag 25 medarbejdere i Herning.