Den 1. maj flytter sneakerbrandet ind på Nikolaj Plads hos Copenhagen Cartel. TØJ har talt med CEO’en, der på nordjysk manér har beskedent høje forventninger til åbningen.

I 2020 lancerede Rasmus Lund, Mads Frederiksen og Christian Fuglsang Pedersen deres eksklusive sneakerbrand Errant. Allerede i oktober samme år, var de klar til at slå dørene op til deres første butik i gågaden i Aalborg. I marts måned i år optrådte trioen i Løvens Hule, hvor Christian Arnstedt valgte at investere samt opkøbe 20 procent af virksomheden, og siden da har det taget fart.

Det er også forholdet til Christian Arnstedt, der har åbnet dørene for andelen i &Friends’ butikslokaler i København, for på adressen bor også brillebrandet MessyWeekend og Copenhagen Cartel, som Christian Arnstedt også har investeret i, der laver bæredygtigt badetøj, active wear og accessories.

“Det hele er gået så stærkt. Der blev pludselig plads i butikken på Nikolaj Plads, og vi slog til. Det er virkelig lækre lokaler, og der er dygtigt personale, som vi er sikre på kan varetage vores brand. I begyndelsen vil vi nok være der lidt på skift, for det er jo svært at give slip,” fortæller CEO Christian Fuglsang.

Errants sneakers rykker ind på hylderne på Nikolaj Plads 26 fra 1. maj, og torsdagen efter afholdes kombineret åbningsreception for Errant og 1-års fødselsdag for Copenhagen Cartel og MessyWeekend.

 

Kører videre på tv-hypen

Hvis man har fulgt med i Løvens Hule, så ved man, at Errant fik en investering på 400.000 kroner for 20 procent af virksomheden til iværksætteren Christian Arnstedt. De penge er for længst brugt – primært på at fylde lageret op med sko.

“Vores forretning gik ganske udemærket før vores tv-debut. Interessen var organisk, men det var ikke ligefrem, fordi kunderne lå i kø udenfor. Vi håber at kunne tage noget af den interesse, der er opstået, siden vi var i Løvens Hule, med til København, for det er gået ret godt siden da,” siger Christian Fuglsang på nordjysk manér.

Hypen fra Errants tv-optræden kunne mærkes både online og i den fysiske butik, hvor der blev meldt udsolgt af flere styles efter ganske kort tid, så kunderne måtte vente tålmodigt på deres nye sko. Men der er ved at være fyldt op på lageret igen, så der er varer at lægge på hylderne i København.

 

Foto: Errant