Bliv klar til de udfordringer, som mode- og tekstilbranchen står over for, når det kommer til ansvarlighed. Kom til seminar med Wear og Dansk Erhverv og bliv klogere på, hvordan man vender udfordringer til muligheder.

I 2025 træder nye krav om separat indsamling af tekstiler i kraft, og EU-REACH-kravene til kemikalier i tekstiler vokser. På EU-niveau ses et voksende producentansvar med cirkulær økonomi som drivkraft, og i 2020 skal man som virksomhed kunne kortlægge risici for forekomsten af børnearbejde i sin leverandørkæde i detaljer.

Ovenstående er blot nogle af de udfordringer, som inden for den nærmeste fremtid vil blive en realitet inden for mode- og tekstilbranchen.

Derfor inviterer Wear og Dansk Erhverv til seminar i både København og Aarhus, hvor virksomheder kan få hjælp til at komme i gang med et forretningsdrevet samfundsansvar og til den fremtidige konkurrencesituation.

Seminaret vil give svar på, hvor udviklingen er på vej hen, og hvordan man vender udfordringerne til muligheder. For at nå dertil vil seminaret gennemgå de grundlæggende muligheder og trusler for mode- og tekstilbranchen inden for CSR og bæredygtighed, ligesom det også vil give redskaber til at kunne vurdere, hvilke CSR-emner der er mest væsentlige for de forskellige virksomheder.

Seminaret vil foregå i København den 20. maj 2019 fra klokken 13.00 til 17.30, og i Aarhus den 28. maj 2019 fra klokken 11.00 til 15.30.

Seminaret er gratis for alle deltagere.

Tilmeld dig til seminaret i København senest den 15. maj 2019 her.

Tilmeld dig til seminaret i Aarhus senest den 23. maj 2019 her.