I midten af marts 2019 meddelte Solo Company, at koncernen var under konkursbegæring, hvor 26 butikker dog ville fortsætte den daglige drift. Nu drejer størstedelen af butikkerne nøglen om.

Tøjkoncernen Solo Company tilkendegav i midten af marts 2019, at virksomheden var gået konkurs. Det ville nødvendigvis ikke have nogen betydning for de 26 forretninger, der drives af Solo Companys datterselskaber, da datterselskaberne ikke var direkte berørt af moderselskabets konkurs.

De 26 forretninger, der omfatter både ChaCha- og Solo Concept-butikker, fortsatte da også den daglige drift, efter Solo Company meldte konkurs, men fredag den 29. marts 2019 måtte 22 ud af 26 forretninger dreje nøglen om.

Ifølge kurator for konkursboet, advokat Søren Christensen Volder, så var der ikke flere penge til at udbetale løn til personalet. Det siger han til Jydske Vestkysten og tilføjer, at det ville være uforsvarligt at drive forretningerne videre.

Dermed er der fire butikker, som overlever og fortsætter den daglige drift. Det drejer sig om butikkerne, der ligger i henholdsvis Haderslev, Skive, Skagen og Aalborg.

Ifølge Søren Christensen Volder forsøger man dog at videreføre de lukkede butikker, så de igen kan åbne på et tidspunkt.

”Vi forsøger at få andre til at videreføre butikkerne. Det bliver sådan, at man ikke behøver at overtage den gæld, der er i datterselskabet for at overtage butikken,” siger han afslutningsvist.