Nyt koncept samler de fire danske designskoler

Takeoff Karrieredag 2018 er et nyt koncept, som skal forbedre designstuderende og -dimittenders chance for job. Flere virksomheder fra mode- og livsstilsbranchen vil være til stede og arrangementet er gratis.  

Takeoff Karrieredag 2018 er et nyt koncept, som samler de fire skoler; Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK), VIA University College, Syddansk Universitet og Designskolen Kolding, der alle har designorienterede uddannelser, sammen med virksomheder fra mode- og livsstilsbranchen, Lifestyle & Design Cluster, Headstart Fashion og brancheorganisationen Dansk Mode & Textil.

Hovedformålet med konceptet er at lette transitionen fra studerende og dimittend til ansat. Til arrangementet får virksomhederne mulighed for at håndplukke talenter fra landets designskoler og universiteter.

”Vi ved, hvor udfordrende det kan være at veksle sit studiekort til en ansættelseskontrakt hos en virksomhed i livsstilsbranchen, men det er netop derfor, at karrieredagen er så relevant. Netværk er essentielt i livsstilsbranchen, og det er det, de studerende kan opbygge, mens virksomhederne får mulighed for at håndplukke de mest lysende talenter fra landets designskoler,” udtaler direktør for Headstart Fashion, Christian Chapelle, i en pressemeddelelse.

Virksomheder som DK Company og Gran Living og flere af branchens aktører vil være til stede på karrieredagen.

DK Company ser deltagelsen i karrieredagen i Aarhus som en oplagt måde at skabe yderligere bro mellem erhvervslivet og de unge studerende og dimitterende til inspiration for begge parter og med mulighed for at skabe relationer, der kan række videre til et nærmere samarbejde,” fortælle Jens Poulsen, CEO for DK Company, i pressemeddelelsen.

På dagen afholdes også et seminar med talerne Liam Maher, kreativ direktør ved ECCO, og professor i ledelse Steen Hildebrandt.

Takeoff Karrieredag 2018 finder sted torsdag den 8. november kl. 12-16 i Rådhushallen på Aarhus Rådhus. Seminarer er fra kl. 12-14 og åbne stande fra kl. 14-16. Der er gratis adgang. Du kan tilmelde dig som virksomhed eller studerende her.