TØJ har talt med Flemming Larsen, Sales Manager hos Carl Gross, om, hvad de forventer af sæsonens modemesse.

 

Q&A med Flemming Larsen

Sales Manager hos Carl Gross Tyskland

Hvorfor er valget faldet på at have showroom i Bella Center?

Vi har showroom i Bella Center, fordi det for os er ’the place to be’. Derfor har vi også besluttet at flytte til et større showroom, der samtidig ligger bedre. Bella Centers placering er vigtig for os med hensyn til infrastrukturen. Vi mener og tror på, at CIFF og CIFF Showrooms fortsat vil være attraktivt for indkøbere at besøge, både danske og udenlandske. Vi tror også på, at København både nu og i fremtiden vil være en attraktiv modeby med de mange forskellige messer og events, som finder sted.

Hvordan forbereder I jer til modeugen denne sæson?

Vi har faste aftaler med alle vores kunder, danske som udenlandske. Som forberedelse til messen tager jeg ned til Carl Gross i Tyskland i to dage i januar, hvor vi sammen gennemgår de seks nye kollektioner. Derudover skal vi have flyttet til det nye og større showroom, hvor de seks kollektioner bliver klargjort til præsentation for vores kunder.

 

Hvad er dine forventninger til denne sæsons messe?

Vi har positive forventninger til messen AW 22, og vi forventer helt klart en fremgang i omsætningen. Vi har været ’hel­dige’ at få en del nye kunder blandt andet på kollektionerne CG Club og Gents. På grund af Covid-19 købte mange af vores kunder lidt forsigtigt ind til efteråret 2021, men heldigvis blev omsætningen i butikkerne rigtig god, så mange har faktisk manglet varer.

 

Foto: Carl Gross