Der er masser af inspiration i trend- og farveguiden til sæsonen AW 24/25, hvor fire trendtemaer er visualiseret med udvalgte kollektionsbilleder.

”Jeg kan ikke altid kontrollere, hvad der foregår udenfor. Men jeg kan altid kontrollere, hvad der foregår indeni.”

— Wayne Dyer

Perioden fra 2020 til 2025 vil indgå i historiebøgerne som en periode med flere overlappende kriser, som hver især skabte problemer, men som samlet set skabte forandring. Det er uundgåeligt, at mange års turbulens sætter vedvarende forandringer i gang – herunder et større fokus på selvfor­ståelse, refleksion og balance. Men hvordan sætter en række udefrakommende og ukontrollerbare kriser sig hos os som mennesker?

Når verden synes kompleks og svær at forstå, og når man ikke selv kan ændre noget, tyr de fleste til at fokusere på det nære og på de områder, hvor der er reel kontrol. Manglen på kontrol på de ydre linjer giver sig til udtryk ved, at der skrues kraftigt op for kontrollen på de indre linjer.

Der er flere forskellige definitioner af intention, men det handler i sin essens om at være bevidst om egne mål og vejen dertil samt evnen til at planlægge rejsen. Det handler også om at optimere oplevelsen af mening, formål og sammenhæng i livet.

Med udgangspunkt i behovet for kontrol på de indre linjer samt det drive, der opstår, når målet og retningen er klar, bliver sæsonfortællingen for AW 24/25 baseret på ordet ’Intention’ – et ord, der refererer til både kontrol, mål og retning. Og at ens handlinger stemmer overens med personlige holdninger.

 

Sæsonen efterår/vinter 24/25 afspejler fire forbrugertyper:

Ladies & Gents

Nordic Explorers

Stargazers

Polar Poets