Hos Bestseller byder de besøgende og kunder inden for i Lokomotivværkstedet, hvor den ikoniske bygning kombineres med Bestsellers æstetik. De tilbyder kunderne et samlet event med alle deres brands, som har gjort sig umage, fortæller Lars Pedersen, Regional Director hos Bestseller.

 

Tidligere har Bestsellers brands slået dørene op i showroomet i Bredgade i forbindelse med modeugen i København. Men siden august 2022 har de samlet deres 20 brands i Lokomotivværkstedet i Københavns Sydhavn.

”Lokomotivværkstedets ikoniske bygning sum­mer af historie. Stemningen forenet med Bestsellers univers går op i en højere enhed. Vi kan godt lide at byde vores kunder velkomne til et sted, hvor vi har gjort os umage. Vi gør alt for at skabe et fint univers, hvor hvert enkelt brand står klart og tydeligt,” fortæller Lars Pedersen, Regional Director hos Bestseller.

I Lokomotivværkstedet tyvstarter Bestseller allerede om tirsdagen den 8. august, hvor de har inviteret 400 udenlandske kunder.

”Vi har gjort vores for, at det bliver velbesøgt. Vi har personligt ringet rundt og inviteret de største udenlandske kunder, som vi afholder en særlig branddag for.”

Udover et velbesøgt event er det vigtigt for Lars Pedersen, at de besøgende vil opleve, at Bestseller leverer på alle parametre: ”Vi kan med vores event i Lokomotivværk­stedet vise, hvad vores forskellige brands kan, og kunderne vil opleve en masse knivskarpe kollek­tioner. Om onsdagen afholder vi et garden party med drinks og musik, hvor kunderne skal forkæles.”

Lars Pedersen ser et stort potentiale for messen i København, men han har et vigtigt forbehold: ”Vi har alle muligheder i København for at give modebranchen en fast holdeplads. De mindre messer i Europa duer ikke. Men tidspunktet for messen i København er forkert. Hvis man vil flytte kunderne til København og få flere besøgende til byen, skal messen afholdes i starten af juli. Vi har kæmpet og brugt meget energi på at få kunder til byen i august. Mange udenlandske kunder er nemlig på ferie, og budgetterne er planlagt i starten af juli.”

Han er villig til at tage en dialog med folkene bag CIFF x Revolver-messen, hvis tidspunktet rykkes, siger han afslutningsvis: ”Vi vil gerne gøre det endnu nemmere for vores kunder ved at have det hele samlet. Det kræver dog, at messen afholdes tidligere. Men vi tror på fremtiden. Jeg håber generelt, at besøgende og kunder kommer med et åbent sind og optimisme. Vi glæder os i hvert fald meget til at besøge København og forkæle alle vores gode samarbejdspartnere.”

 

Foto: Bestseller