TØJ har talt med Lisbeth Kierkegaard og Mads Eriksen fra Dypång Management, som arrangerer Aarhus Fashion Week.

 

Lisbeth Kierkegaard og Mads Eriksen

Q&A med henholdsvis kommunikationsansvarlig og direktør hos Dypång Management som arrangerer Aarhus Fashion Week

 

Hvad bliver omdrejningspunkterne for messen til februar?

Aarhus Fashion Week februar 2022 sætter rammerne for en salgsmesse med 133 brands fordelt på to lokationer i Aarhus – med kun 10 minutters kørsel fra hinanden – 83 brands på Balticagade og 50 brands i Ridehuset. Således er Balticagade igen den lokation, hvor flest brands samles. Vi har rigtig mange tilbagevendende udstillere, men som altid byder vi, også i år, velkommen til nye etablerede og upcoming brands.

 

Hvorfor er netop jeres messer relevante at udstille på og besøge?

Aarhus Fashion Week er en salgsmesse, hvor udstillere afholder planlagte salgsmøder, og indkøbere lægger deres ordre. Udstillere udtaler således, at Aarhus Fashion Week er deres direkte salgskanal, som giver mulighed for at vedligeholde relationen med de eksisterende kunder og øge ordrebestillingen. Indkøbere besøger Aarhus Fashion Week, fordi de kan samle alle indkøbene ét sted, hvor der er aftalt den rette tid og ro, som en indkøbsproces kræver.

 

Hvad kan udstillerne og de besøgende glæde sig til at opleve?

Udstillerne og indkøberne kan til Aarhus Fashion Week 2022 glæde sig til at deltage i en klimaansvarlig salgsmesse. Når startskuddet lyder til næste Aarhus Fashion Week, inviterer vi nemlig ikke kun til en ny spændende salgsmesse.

Vi har i den seneste tid arbejdet intensivt på at kompensere for det klimaaftryk, som Aarhus Fashion Week efterlader, og bidrage til et forbedret klima. Dette har resulteret i, at vi er blevet en del af Climaiders klimaprojekter. Disse projekter gør det således muligt for os til februar at åbne dørene til en klimaansvarlig Fashion Week i Aarhus.

 

Har I udviklet nogle nye tiltag under tiden med corona?

Vi oplever en stor opmærksomhed rettet mod fysiske kundemøder. Dette mærker vi gennem flere brandhenvendelser, der efterspørger at udstille på Aarhus Fashion Week. Denne efterspørgsel har resulteret i, at vi igen i år udvider med en lokation på Balticagade. Derudover forstærker vi den digitale kommunikation op til og under messen for at lette mødebookingen og tydeliggøre lokationerne. Som noget nyt udarbejder vi desuden markedsføringsmaterialer til udstillerne, som de kan målrette til deres indkøbere.

 

Hvilke forventninger har I til messerne?

Ud fra udstillernes store opbakning forventer vi, at Aarhus Fashion Week februar 2022 trækker mange indkøbere til. Vi ser frem til at skabe de optimale og sikre rammer, for at udstillere og indkøbere kan mødes.

 

Fakta 

Hvornår afholdes messen: 21. – 23. februar 2022

Hvor afholdes messen: Ridehuset og Balticagade Aarhus