Der har været stor opbakning til Revolver, og den fuldt bookede messe er nu klar til en ny sæson, selvom tiden er udfordrende for mange i branchen. 

Øksnehallen og Forum kommer endnu en gang til at summe af liv, når Revolver byder indenfor til en fuldt booket messe. Messedirektør, Christian Maibom, glæder sig til at vinke endegyldigt farvel til pandemien og således sige goddag til den nye virkelighed:

”Vi er klar til at byde alle velkommen i et helt nyt setup i både Forum og Øksnehallen. Omdrejningspunktet for Revolver har altid været og er stadig at udgøre den foretrukne ’order platform’ for præsentation og handel af primært skandinavisk mode. Lige så vigtigt omhandler Revolver også fællesskabet samt byen København og alle dens kvaliteter.”

 

Meget godt i vente

Selvom Christian Maibom er meget bevidst om den økonomiske virkelighed, der påvirker hele verden og selve branchen, er han optimistisk på messens vegne:

”Vi er mange, som har prøvet en lignende situation før. Derfor ved vi, at vi også kommer igennem denne krise – uagtet at der nok venter os alle et par hårde kvartaler fremadrettet.”

Og netop derfor er det relevant at besøge Revolver og de andre tilbud, som modeugen byder på, uddyber han:

”To gange om året skal enhver indkøber bruge to til tre dage på modemesserne. Det handler om, at alle bør tage sit erhverv alvorligt, såfremt man ønsker at holde sig orienteret og at være en del af fremtiden. Mode handler meget om forandring, og samtidig handler det om at stå fast og ikke blafre, som vinden blæser.”

 

Nye tider forude

Forandring fylder dog meget for Revolver fremover, når de fusionerer med CIFF. Begge organisationer samles under én paraply med fysisk hovedkontor i forlængelse af de permanente CIFF Showrooms i Bella Center, hvor hele Revolvers organisation flytter med.

”Med det kommende projekt imellem CIFF og Revolver, mener jeg oprigtigt, at vi har så meget nyt og positivt at bygge på frem mod august,” fortæller messedirektøren. Fremadrettet vil København stadig have to forskellige messekoncepter i form af CIFF i Bella Center og Revolver i Øksnehallen. Begge messer vil fremover blive koordineret i fællesskab, så både diversiteten, det skandinaviske islæt samt byen Københavns mange forskellige facetter og kvaliteter fastholdes i den totale oplevelse.

 

Fakta:
Hvornår afholdes messen: 1.-3. februar 2023
Hvor afholdes messen: Øksnehallen og Forum

 

Foto: Revolver