Den danske modevirksomhed Style Units har indhentet nye kræfter til virksomheden for at løfte både PR- og SoMe-indsatser in-house.

Der er kommet et nyt ansigt blandt teamet hos modevirksomheden Style Units, der ejer brands som Five Units og Plain. Virksomheden har nemlig indhentet en ny brancheprofil, der skal styrke virksomhedens PR- og SoMe-indsatser in-house.

Det er Maja Lundgreen, der fremover skal varetage stillingen som PR Coordinator, hvor hun blandt andet skal være med til at intensivere PR-indsatsen i de nordiske lande.

Maja Lundgreen har tidligere siddet i en stilling som Global PR & Social Lead hos Libratone og haft sit eget PR-bureau.

Style Units har valgt at flytte al PR in-house i virksomheden for at have alle marketingsaktiviteter så tæt på som muligt. Det skal gøre det lettere for virksomheden at få en mere strømlinet strategi og kommunikation, forklarer e-Commerce og Marketing Manager hos Style Units Betina Korsbro i en pressemeddelelse.

Maja Lundgreen glæder sig over nyansættelsen og ser frem til at blive en del af teamet hos Style Units.

”Jeg er stolt af at blive en del af så dygtigt og specialiseret et team. Style Units har med de to brands specialiseret sig inden for et område, som kræver et meget højt niveau af konstruktørarbejde. Bukser er noget af det sværeste at få til at sidde pænt på alle kropstyper. Det er det, de kan her,” udtaler Maja Lundgreen.

Den nye PR Coordinator tiltrådte stillingen den 16. september 2019.