Danske Skall Studio bevæger sig med den nye kollektion Skall Home ind på interiørmarkedet. Det er en naturlig forlængelse af Skall Studios eksisterende univers, fortæller brandet.

Med tiden er flere og flere modebrands begyndt at udvide sortimentet til også at indeholde interiørprodukter. Blandt andet Ilse Jacobsen og de helt store spillere som Zara og H&M.

Nu er Skall Studio også trådt ind på markedet med lancering af en ny Home-kollektion. Kollektionen indeholder tekstilprodukter som badekåber, toilettasker, pudebetræk, forklæder, visestykker samt stofservietter og er en naturlig forlængelse af Skall Studios eksisterende univers. Det fortæller Louise Nyboe Andersen, Head of PR & Communication ved Skall Studio, til TØJ:

“Skall Home er samtidig et billede på, at vi opfatter Skall Studio som mere end et modebrand og snarere som en livsstil. For Skall Studio bygger på nogle stærke værdier – blandt andet i forhold til at lave tøj, der både kvalitets- og designmæssigt er skabt til at holde sæson efter sæson, men også i forhold til udelukkende at benytte naturlige materialer. Denne filosofi går igen i Skall Home-produkterne, som er skabt i økologisk bomuld og hør. Fordi det, vi omgiver os med i vores hjem, er lige så vigtigt som det, vi har helt tæt på kroppen.”

I første omgang vil Skall Home-produkterne være tilgængelige på Skall Studios webshop og i butikken i Store Strandstræde.

“På sigt kan det sagtens være, at det også bliver tilgængeligt for vores wholesale-kunder. Og så er det naturligvis planen, at der løbende kommer nye produkter til. Blandt andet er der også sengetøj på vej,” siger Louise Nyboe Andersen.

 

Foto: Skall Studio