Julie Fagerholt er stoppet som designer hos Heartmade. Ledelsen i PBO Group er nu klar til at fortsætte udviklingen af virksomheden med et helt nyt designteam.

Tirsdag den 20. marts meldte den succesfulde designer Julie Fagerholt ud, at hun stopper som designer i Heartmade, der anses som ét af de mest eksklusive danske modebrands.

Til trods for den pludselige fratrædelse er PBO Group, som overtog Heartmade i 2012, klar til at løfte modevirksomheden op på næste niveau.

Læs også: Et knust hjerte hos Heartmade: Succesdesigner stopper 

Den fremtidige plan for PBO Group er et højnet fokus på udviklingen af modevirksomheden med et splinternyt designteam i ryggen.

”Vi har haft seks og et halvt år sammen med Julie, og ser tilbage på disse med meget glæde. Vi ønsker Julie og hendes familie alt godt i fremtiden. Vi har en klart defineret plan, og glæder os til at forsætte udviklingen af virksomheden,” udtaler Mogens Jørgensen, kreativ direktør i PBO Group, i en pressemeddelelse.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvem der kommer til at udgøre det nye designteam, og PBO Group har ingen yderligere kommentarer i sagen.