”Jeg er frygtelig ked af det overfor de medarbejdere, vi vil skulle sige farvel til, men der er desværre ikke andre muligheder.” Sådan lyder det fra den adm. direktør hos modekoncernen.

I sidste uge fik modekoncernen, der står bag Wagner og Tøjeksperten, vedtaget den foreløbige rekonstruktionsplan, som skal redde virksomheden. I arbejdet mod at sikre den fortsatte drift af PWT Group, føler virksomheden sig nu nødsaget til at reducere antallet af butikker samt sige farvel til flere af deres medarbejdere. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

”Det er en hård beslutning, som desværre er absolut nødvendig, for at vi kan lykkes med at redde PWT og dermed et fortsat betydeligt antal arbejdspladser for dygtige medarbejdere,” siger den adm. direktør i PWT Group, Ole Koch Hansen, i pressemeddelelsen og fortsætter:

”Jeg er frygtelig ked af det overfor de medarbejdere, vi vil skulle sige farvel til, men der er desværre ikke andre muligheder.”

Selskabets egne 84 butikker bliver reduceret til 64 butikker, og virksomhedens 575 medarbejdere forventes reduceret med 180 medarbejdere.

 

Covid-19 resulterede i en lynnedtur

Coronakrisen har været særlig hård for PWT Group, der efter at være kommet ud af 2019 med et overskud på bundlinjen, gik i rekonstruktion blot få uger efter nedlukningen. I slutningen af april kunne modekoncernen tilmed erklære deres norske datterselskab, Wagno A/S, konkurs.

Nu hvor koncernens rekonstruktionsplan er vedtaget, er arbejdet på at skabe en levedygtig virksomhed for alvor startet. Her er en reducering af butikker og medarbejdere ifølge rekonstruktør Andreas Kærsgaard Mylin nødvendigt for at fremtidssikre PWT Group.

”Et tydeligt valg af de stærkeste butikker og brands til fremtiden sammen med en medarbejdertilpasning og den allerede gennemførte afvikling af butikkerne i Norge danner en del af grundlaget for en fremtidig stærk samarbejdspartner for kunder, leverandører, udlejere, mv. fremfor en konkurs, som ingen er tjent med, og hvor konsekvenserne er langt større for alle parter,” forklarer han.

 

Foto: Tøjeksperten