Copenhagen International Fashion Fair har oprustet med ny Head of Commercial Business, Philip Holder. “CIFF skal være en oplevelse,” fortæller han.

CIFF har ansat den erfarne branchemand Philip Holder som ny Head of Commercial Business. Tidligere har han blandt andet arbejdet som Head of Global Sales ved Stine Goya, Wholesale Director ved Lacoste samt Wholesale Director ved Hugo Boss.

“Efter en lang og målrettet jagt stod Philip ud som en dynamisk leder samt en kreativ og analytisk profil med et stort netværk både nationalt og internationalt. Han vil uden tvivl blive et enormt aktiv for Copenhagen International Fashion Fair og vores salgsteam,” siger Christina Neustrup, CEO hos CIFF, i en pressemeddelelse.

Også Philip Holder ser frem til at komme i gang med arbejdet og løfte messen.

“Jeg ser frem til at arbejde med de forskellige teams, brands og indkøbere. CIFF skal være mere end et community og en platform for messen. Den skal løftes til at være den mest vigtige messe med et 360 graders syn på modeindustrien. CIFF skal være en oplevelse,” udtaler han i pressemeddelelsen.

 

Foto: Philip Holder, CIFF