TØJ har talt med Jeanette Marcussen, som er Sales Manager for CIFF Kids om den kommende børnemesse, som løber af stablen fra på søndag. 

Hvad bliver omdrejningspunkterne for CIFF Kids?

Vi glæder os til for første gang i lang tid at samle branchen uden restriktioner og benspænd, og som altid er formålet at byde brands, indkøbere og presse indenfor til tre intense handels- og inspirationsdage. Med de nye, tidligere sommerdatoer placerer vi os optimalt i forhold til branchens ændrede indkøbsmønstre – både nationalt og internationalt.

 

Hvorfor er netop jeres messe relevant at udstille på og besøge?

Vi repræsenterer størstedelen af den skandinaviske branche – både up and coming og etablerede brands. For os handler det selvfølgelig om at skabe en inspirerende messe med handel og synlighed for øje. Vi dyrker og plejer vores community af visionære brands, der også er der for hinanden, og som i samlet flok kan vise vejen for børnemode ikke bare i Danmark, men også udenfor landets grænser. En samlet relevant platform for vores indkøbere at besøge.

 

Hvad kan udstillerne og de besøgende glæde sig til at opleve?

En levende og inspirerende messe: Talk program, velforberedte udstillere og relevante besøgende, der kan gå på opdagelse og finde nyt og velkendt – det er vigtigt, at branchen mødes. Vi er nu den messe, der åbner sæsonen, og det glæder vi os til, og det ved vi, at vores besøgende og udstillere også gør.

Igen i år samarbejder vi med pej gruppen om et ambitiøst talkprogram, der henvender sig til både brands og besøgende. Denne gang med fokus på alt fra genbrugsadfærd hos børnefamilier til nye forbrugsmønstre ovenpå Covid-19 og den eviggyldige jagt efter et svar på spørgsmålet: Hvad rører sig blandt børnene selv, når det kommer til påklædning og livet generelt?

 

Hvilke forventninger har I til messen?

Vi ser frem til at velkomme branchen under ét tag – og at vi denne gang har mulighed for at tage søndagen med. Det har sammen med de nye datoer været et ønske fra vores udstillere gennem længere tid, så det er simpelthen sådan en fornøjelse både at kunne åbne dørene allerede her i juni og at kunne inkludere søndagen, som er til gavn for alle de besøgende, der ikke har mulighed for at komme forbi i hverdagene.

 

Hvis du stadig ikke har fået registreret din deltagelse, kan det gøres her.