Showlisten er klar til modeugen i august. Her er både tilbagevendende brands, gengangere og nytilkomne på listen. Få overblikket her. 

Copenhagen Fashion Week er klar med showlisten for SS 23. Her er brands fra både ind- og udland og til mænd og kvinder. Mange stærke herrebrands har fundet vej til listen samt en lang række brands, der repræsenterer de fineste fra Norden.

Copenhagen Fashion Week bestræber sig generelt på at præsentere det ypperste fra Norden. Ganni er eksempelvis tilbage i august. Saks Potts er med igen, og det samme gælder Helmstedt, Skall Studio, Stine Goya, Hope, Baum und Pferdgarten, Lovechild 1979, Gestuz, Munthe, Rabens Saloner, Samsøe Samsøe, Remain og Rotate.

Størstedelen af de annoncerede shows er planlagt til at blive afholdt fysisk – men alle bliver live streamet og kan ses på Copenhagenfashionweek.com eller gennem Copenhagen Fashion Weeks YouTube-kanal.

Mænd i fokus

Igen i år er der fokus på menswear. Sunflower og Berner Kühl er tilbage på podierne sammen med de faste Fashion Week-gæster Soulland, Wood Wood og Schnayderman’s samt sidste års Zalando Sustainability Award-vinder Iso.Poetism by Tobias Birk Nielsen. Derudover kan man opleve Holzweiler, Henrik Vibskov og Mark Kenly Domino Tan, der præsenterer deres kollektioner for den kommende sæson.

Bæredygtighed hyldes

Zalando er for fjerde sæson klar med deres Sustainability Award. Denne sæsons finalister er britiske Ræburn, Ranra fra Island og MWorks fra Frankrig. Alle finalisterne udstiller på Zalandos officielle venue. Dommerkomiteen består af Cecilie Thorsmark, CEO på Copenhagen Fashion Week. Sustainability Editor fra British Vogue, Emilly Chan. Model, miljøaktivist og bæredygtighedskonsulent Arizona Muse samt bæredygtigheds- og brandadvisor Dio Kurazawa. Dommerne fra Zalando er Kate Heiny, der er Director of Sustainability, og Alice Marshall, der er indkøbschef for Womens Apparel. Vinderen findes under modeugen i august.

 

Det fulde line-up til SS 23 kan ses herunder:

(di)vision

  1. Roege Hove

Aeron

Baum und Pferdgarten

Berner Kühl

Ganni

Gestuz

Helmstedt

Henrik Vibskov

Holzweiler

Hope

Iso. Poetism by Tobias Birk Nielsen

Jade Cropper

Latimmier

Lovechild 1979

Martin Asbjørn

Mark Kenly Domino Tan

Munthe

MWorks

OpéraSPORT

P.L.N.

Rabens Saloner

Ræburn

Ranra

Remain

Rotate

Royal Danish Academy

Saks Potts

Samsøe Samsøe

Schnayderman’s

Skall Studio

Soulland

Stine Goya

Sunflower

The Garment

Wood Wood

 

Foto: Copenhagen Fashion Week