I sommer blev de fysiske messer aflyst og rykket til 2021. Nu rykkes de endnu en gang. 

Den 5. juni 2020 blev det afgjort, at de italienske messer Uomo, Bimbo og Filati ikke ville blive afholdt før januar 2021. Dengang præsenterede messen dog sit digitale koncept, Pitti Connect.

Men på grund af den stadigt verserende coronapandemi bliver messerne nu rykket endnu en gang. Det skriver Pitti Immagine, der står bag messerne, i en pressemeddelelse. Her fremgår det, at nye datoer for de tre messer blev afgjort på et ekstraordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 17. november 2020.

De nye datoer ligger dog kun en måned længere fremme, og messerne er lige nu vedtaget til at foregå fra den 21. til den 23. februar 2021.

“Efter den seneste udmelding fra premierministeren om den forlængede suspension af internationale messer frem til den 3. december, begyndte vi at reflektere over den reelle mulighed for at afvikle messerne fra den 12. januar. Vi konkluderede, at situationen på det tidspunkt stadigvæk vil være for usikker i forhold til afholdelse,” lyder det fra Claudio Marenzi, der er repræsentant for messen, og fortsætter:

“Vi har dog modtaget mange anmodninger fra både udstillere og indkøbere om, at der er et behov for at vende tilbage til en fysisk begivenhed. Derfor besluttede vi at udskyde messerne med fem uger.”

De tre messer Uomo, Bimbo og Filati bliver dermed slået sammen og foregår alle tre fra den 21. til den 23. februar 2021.

Foto: Pitti Uomo