I sommeren 2020 vendte den svenske modeuge tilbage i et nyt, digitalt format. Ærgerligt var det dog, at den svenske modeuge lå samtidigt med den i København. Det bliver dog lavet om til modeugen i februar 2021, lyder det. 

I sommeren 2019 aflyste Stockholm Fashion Week sin afholdelse efter problemer med at tiltrække nok brands, indkøbere og international presse til den svenske hovedstad.

Et helt år gik der, før den svenske modeuge igen blev vakt til live. I sommeren 2020 gik Stockholm Fashion Week nemlig igen i luften – denne gang med en digital udgave af modeugen.

Men grundet Covid-19 og nye datoer for den københavnske modeuge kom Stockholm Fashion Week og Copenhagen Fashion Week uheldigvis til at foregå samtidigt. Noget, som flere danske udstillere under modeugen i København i sommer kunne mærke.

Det bliver der dog lavet om på til de kommende modeuger i februar 2021.

Det svenske medie Habit.se oplyser nemlig, at den næste udgave af Fashion Week Trade, den svenske modeuge, vil foregå fra den 8. til den 13. februar 2021 – et par dage efter Copenhagen Fashion Week, der er planlagt til at løbe af stablen fra den 3. til den 5. februar 2021.

“Efter de mange gode reaktioner fra sommerens modeuge, trods den fremherskende situation, ved vi, at Stockholm Fashion District er et vigtigt forretningsmødested. Vi tror på det fysiske møde for samarbejde, udveksling af information og inspiration. I løbet af Fashion Week Trade driver vi sammen med vores udstillere og gæsteudstillere handlen fremad i symbiose med vores digitale platform og andre digitale initiativer,” lyder det fra den svenske modeuges projektleder, Sofia Lidgren, i en kommentar til Habit.se.

Foto: Unsplash

Gå til forsiden på Fashion Week Edition – din platform for nyheder om modeugen