Frankfurt Fashion Week er ‘back in business’. Denne gang med fem messer på ét sted: Neonyt, Premium, Seek, The Ground og Val:ue. Fra den 17. til den 21. januar 2022 vil messerne under Frankfurt Fashion Week være en platform for alle aktører i modebranchen.

Fra den 17. til den 21. januar 2022 vil modebranchen samles i Frankfurt Fair & Exhibition Centre under Frankfurt Fashion Week. Her afholdes de velkendte messer Neonyt, Premium og Seek samt to nye tiltag: The Ground og Val:ue.

Frankfurt Fashion Week byder på nutidige messekoncepter, tværfaglige konferencer og innovative livsstilsevents, og messen kommer til at sprede sig over hele midtbyen med events, fester, receptioner og pop-ups.

“Efter coronakrisen fejrer modebranchen sin genfødsel i Frankfurt. Retailere, brands og repræsentanter fra industrien kan næsten ikke vente med at se hinanden igen. ‘Back in business’ favner hele arrangementet, hvor vi samler information, inspiration og networking ét sted under Frankfurt Fashion Week,” siger Detlef Braun, medlem af Messe Frankfurts Executive Board, i en pressemeddelelse.

Hver af de fem messer vil være relevante og fremtidsorienterede på deres egen måde og for hver deres målgruppe – selvfølgelig med et internationalt fokus.

“Frankfurt Fashion Week er en messe og markedsplads med formål og ideer for alt fra ‘early adopters’ til de professionelle. Både for B2B og B2C. Responsen er utrolig høj, og vi ved allerede, at vi i januar 2022 kommer til at få messehaller fyldt med innovation, følelser og storytelling,” siger Anita Tillmann, Managing Partner i Premium Group.

 

Nyheder: The Ground og Val:ue

Neonyt, Premium og Seek har de seneste år for alvor slået sig fast på den internationale modescene. I januar afholdes de for første gang i Frankfurt am Main og bliver suppleret af to nye messeevents: The Ground og Val:ue.

The Ground er en B2C-festival for den næste generation. Den tre dage lange event giver brands mulighed for at udstille deres historier og produkter på interaktiv vis. Fokus er på fashion, men der vil også være brands fra blandt andet livsstils-, beauty- og techbranchen, der vil vise innovative produkter og løsninger.

Val:ue er derimod en platform for mainstream-sektoren inden for kvalitet- og livsstilsmode. Eventen tilfører Frankfurt Fashion Week noget ekstra ved at invitere flere aktører indenfor og – for første gang – samle internationale brands, producenter, designere og indkøbere i Frankfurt Fair and Exhibition Centre fra den 18. til den 20. januar.

“Med Val:ue skaber vi et nyt og centralt mødested for de globale spillere fra verdens modebranche inden for Frankfurt Fashion Weeks rammer. Nu får etablerede brands fra kvalitets mainstream-segmentet mulighed for at mødes og finde svarene på de udfordringer, der kommer som følge af den omstillingsproces, der i øjeblikket finder sted i sektoren. Med andre ord runder Val:ue Frankfurt Fashion Week af ved at tilføje et ekstra markedssegment og sikre en komplet dækning af hele modespektret,” siger Claudia Franz, Director Brand Management Apparel Fabrics & Fashion ved Messe Frankfurt.

På Val:ue præsenteres de seneste looks og fremtidsorienterede trends for den kommende sæson inden for tøj til mænd og kvinder, sko, lædervarer, accessories og livsstil. Platformen fokuserer på virksomheder med en veludviklet brandbevidsthed og et godt salgsnetværk. Dermed er nogle af temaerne på den nye messe kundeorienteret produktudvikling, nye logistikkoncepter, digitalisering og mere bæredygtighed i mainstream segmentet. Ved Apparel Sourcing i Fashion@val:ue kan både etablerede og upcoming virksomheder fremvise hele deres sortiment af tøj i høj kvalitet samt banebrydende trends og nyt inden for fremstilling og sourcing.

 

Brands på Premium, Seek og Neonyt

Flere brands har allerede bekræftet deres deltagelse i messerne under Frankfurt Fashion Week. Blandt andet Absolute Cashmere, Better Rich, Buffalo, Copenhagen Studios, Ecoalf 1.0, Herrlicher, Inuikii, Kennel & Schmenger Schuhmanufaktur, Liv Bergen, Olymp Signature, Panofola, D ́Oro 1886, Roeckl, Vic Matie og Zespà på Premium samt Anerkjendt, Arys, Ben Sherman, Blundstone, C.O.F. Studio, Ecoalf, Edwin, Farah, Fila, Happy Socks, Hestra, K Swiss, Kings of Indigo, Le Specs, Merz B Schwanen, Novesta, Orbitkey, Palladium, Pendleton Woolen Mills, Pyrenex, Sandqvist, Shu, Stutterheim, Ucon Acrobatics, Unfair Athletics, Uniform Bridge and Veja på Seek.

Velkendte bæredygtige brands vil være at se på Neonyt, herunder Bleed, Blutsgeschwister, Dawn Denim, Dedicated, Derbe, Dilly Socks, Got Bag, Lanius, Lovjoi, Mela, Mud Jeans og Nat2.

 

Foto: Frankfurt Fashion Week