Når CIFF Youth byder besøgende inden for i Bella Center fra den 29. til den 31. januar 2020, bliver det med et helt nyt område på haloversigten over tøj- og interiørudstillere for børn, teens og tweens.

 

Der bliver endnu flere stande at besøge, når aktører fra modebranchen besøger CIFF Youth på den kommende AW 20/21-messe fra den 29. til den 31. januar 2020.

CIFF Youth, der udstiller tøj-, sko-, accessories- og interiørtrends til børn, teens og tweens, udvider nemlig udstillerområdet med det helt nye område ’Next’, som har til formål at hjælpe unge, talentfulde brands med at vokse. Next bliver en integreret del af CIFF Youth, men får sit eget univers og egen særskilte, visuelle identitet. Om baggrunden for det nyoprettede område udtalte arrangørerne bag modemessen i en pressemeddelelse tilbage i november 2019:

”Vi tror på, at ved konstant at udfordre vores branchefællesskab og os selv og samtidig bringe nye, opkommende talenter sammen, kan CIFF Youth være et branchefællesskab, der mødes for at hjælpe og inspirere branchen.”

 

CIFF x Pirouette

De besøgende kan ligeledes endnu en gang se frem til samarbejdet mellem CIFF og Pirouette om ’One to Watch Awards’, som vil fejre og kaste lys over kreative talenter indenfor børnemode og -design. I samarbejde med ’The Society of Scent’ har Pirouette fremstillet en speciel duft, der er produceret til at stimulere vores kreative sind. De besøgende vil under CIFF Youth kunne opleve den specielle duft på Pirouettes stand, hvor de også har mulighed for at gå på opdagelse i en inspirerende fotoudstilling.

 

Fashion Pill giver indsigt i trends

På den kommende AW 20/21-messe kan CIFF og CIFF YOUTH for første gang præsentere et samarbejde med Fashion Pill, der er er trendbureau, som hjælper indkøbs- og designteam med nemme, skræddersyede trends. Fashion Pill vil stå for at give messens besøgende indsigtsfulde informationer om trends og brugbare værktøjer hertil gennem talks, præsentationer og workshops. Hver formiddag mellem klokken 10.00 og 11.00 vil Fashion Pill være på ’Talk Scene’ i CIFF Youth-området og holde foredraget ’How to innovate Trend Forecasting and bring creativity and tactility back into design.”

 

Datoer og åbningstider

29.01.20-31.01.20
Onsdag: 09.00-18.00
Torsdag: 09.00-18.00
Fredag: 09.00-17.00

 

Lokation

Bella Center Copenhagen
Center Boulevard 5
2300 København S