I Lyngby Storcenter har man nu igangsat en markant ombygning, som skal give plads til en af de første centerplaceringer for H&M’s nye butikskoncept Arket. 

På 1. sal i Lyngby Storcenter er en markant ombygning sat i gang, hvor H&M’s Arket kommer til at optage omkring 1.000 kvadratmeter af de i alt 5.000. Når butikken åbner i november 2018, bliver det én af konceptets første centerplaceringer.

”Vi er meget glade for, at vi har indgået aftale med Arket, der blandt andet vælger Lyngby Storcenter på grund af centrets profil og høje omsætningsniveau. Vi arbejder kontinuerligt på at styrke Lyngby Storcenter som samlingspunkt for hele Nordsjælland med et unikt udvalg, der ikke findes i andre shoppingcentre i og omkring København,” udtaler Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør i DEAS, der administrerer Lyngby Storcenter, i en pressemeddelelse.

Arket bliver ikke alene på de knap 5.000 kvadratmeter, men får selskab af to andre mode- og livsstilsbutikker af internationalt format. Ankerlejerne kan dog endnu ikke offentliggøres, men butikkerne vil efter sigende tilbyde shoppingmuligheder på et niveau, der samlet set er unikt efter danske standarder.

For at skabe yderligere plads til de nye store butikker, vil der blive udvidet med omkring 600 kvadratmeter – i denne omgang bliver flere af centergangene flyttet, så der bliver skabt et mere naturligt kundeflow.

Lyngby Storcenter er Nordsjællands største shoppingcenter med 125 butikker og med et besøgstal på syv millioner årligt.