TØJ har samlet et overblik, så du kan blive opdateret på sidste uges vigtigste nyheder. Du kan blandt andet læse om nye datoer for den parisiske messe Première Vision, en direktøransættelse hos det nye markedsføringskonsortium og offentliggørelse af bæredygtige ambitioner hos smykkegiganten Pandora.


Copenhagen Fashion Summit offentliggør prominente speaker-navne

Flere prominente personligheder vil gæste årets Copenhagen Fashion Summit i maj 2020.

Læs hele artiklen her.

 

Dansk modebrand henter erfaren designer

”Vi er begejstrede for Mias sprudlende personlighed, hendes drive og energi,” sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Baum und Pferdgarten, som med glæde lader Mia Kappelgaard tiltræde den nyoprettede stilling som Senior Designer.

Læs hele artiklen her.

 

Dansk undertøjsbrand mere end fordobler millionunderskud

Trods vækst på bruttofortjeneste og toplinje går dansk undertøjsmærke et nyt regnskabsår i møde med røde tal på bundlinjen, men får hjælp fra millionindsprøjtninger fra ind- og udenlandske investorer.

Læs hele artiklen her.

 


Pandora vil være CO2 neutrale

Den danske smykkegigant forpligter sig nu til, hvad virksomheden kalder en ”ambitiøs dekarbonisering” og har sat mål for virksomheden, der påvirker hele dens supply chain.

Læs hele artiklen her.

 


Direktør til nyt marketingskonsortium er fundet

Nyt Markedsføringskonsortium for dansk kreativitet har fået Majken Kalhave som direktør. Majken Kalhave ser frem til samarbejdet, hvor der skal banes vej for kreative virksomheder med vækstambitioner. Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen her.

 


Première Vision rykker sine datoer

Den parisiske stormesse Première Vision afslører nu, at messen fra 2021 vil blive afholdt i juli i stedet for september.

Læs hele artiklen her.