CIFF og CIFF Showrooms byder velkommen til den 59. udgave af Copenhagen International Fashion Fair. I løbet af det sidste årti er CIFF blevet en vigtig halv­årlig destination for den danske og internationale modeindustri. Undervejs er der blevet udviklet nye messekoncepter, og messen har fået ry for at være en af Europas mest inspirerende, dynamiske og innovative salgsplatforme. CIFF tilbyder skarpt kurerede områder inden for dame- og herretøj og tilbehør i de åbne messehaller og adgang til både skobrands og modebrands i de tilstødende showrooms.

 

Stor opbakning og interesse

Trods flere års turbulens på grund af pandemi og restriktioner står CIFF og CIFF Showrooms stærkt. Messedirektør Christina Neustrup glæder sig over den store opbakning fra både faste og nye aktører:

”Vores hovedformål er som altid fokuseret på at drive en stærk kommerciel platform for vores udstillere, men det er blevet alt tydeligere, at handel også et spørgsmål om fællesskab. Det er derfor, at vi har skabt en messe, der er rettet mod at forbinde brands med indkøbere såvel som at forbinde branchefolk med hinanden. Jeg er fast i troen på, at vi sammen kan skabe noget, der er større end den enkelte – vi bringer alle det bedste til bordet, og det er det, som folk kommer til København for at opleve.”

 

Mere end handel

Messedirektøren har reflekteret over, at modemessens rolle har ændret sig.

“Mennesker kan i dag mødes og handle uden at være i samme fysiske rum. Og de mere glidende sæsoner i moden fører til, at butikker ikke kun køber ind to gange årligt, men løbende, så de oftere har nye varer på hylderne,” siger Christina Neustrup.

Derfor har CIFF fået en anden rolle.

“Handelsaspektet vil stadig være det stærke omdrejningspunkt. Men da vi ikke længere har det privilegium, at det kun er her, handlen foregår, skal vi som modemesse bidrage med andet og mere,” lyder der fra messedirektøren.

Under messen afvikles en lang række foredrag med fokus på nye trends, brancherelevante emner og fremtidens løsninger. Hvis man ikke deltager alle tre dage, kan der følges med i talks på CIFF online på ciff.dk/events.

 

Fakta 

Hvornår afholdes messen: 10.-12. august 2022

Hvor afholdes messen: Bella Center Copenhagen