Sæsonens CIFF-kids byder på ny kreativ partner og nye brands.

Når dørene til CIFF Kids slår op den 2. februar 2022 er det i nye lokaler. CIFF Kids er nemlig rykket til de lyse B-haller i Bella Center, der har egen indgang og ligger tæt på metroen. Blandt andet fordi messen er vokset ud af balkonen, hvor den blev afholdt i august 2021. Men det er ikke den eneste nyhed på sæsonens CIFF Kids-messe.

”Vi kan præsentere en ny kreativ partner, Alpine Office, der står for vores kreative installationer på messen,” fortæller Jeanette Marchussen, Sales Manager ved CIFF.

Alpine Office hører til i København og arbejder med interiør, art direction og grafisk design. Ifølge virksomheden kan de besøgende forvente klare farver og en energisk atmosfære.

Derudover vil der hver dag være foredrag i samarbejde med pej gruppen.

 

Nye brands og ’gamle’ kendinge

På sæsonens CIFF Kids-messe vil der være flere nye brands, der ikke tidligere har udstillet på messen. Blandt andet Minicloset, Popirol, Noé Denmark, Patti Oslo, Play at Slaep, Hyggi og Ivy & Oak. Derudover kan de besøgende også se frem til flere ’gamle’ kendinge, der tidligere har udstillet på messen – herunder Fub, Christina Rohde, The New, Soft Gallery og Wawa Cph.

 

Nye datoer for CIFF Kids Summer Edition 2022

Det har længe været et stort ønske fra indkøbere og udstillere, at CIFF Kids SS-messen skulle flyttes til før sommerferien, hvor flere andre europæiske børnemesser afholdes. De nye datoer skulle være trådt i kraft i 2021, men den plan blev ændret på grund af Covid-19. Men i år slår det igennem, og CIFF Kids SS 23 afholdes den 19.-21. juni 2022.

 

 

Fakta 

Hvornår afholdes messen: 2. – 4. februar 2022

Hvor afholdes messen: Bella Center Copenhagen

 

Foto: CIFF Kids