Charlotte Strøm

Q&A med projektleder hos Nord-Fair som arrangerer  Modemessen og Herretøjsmessen i Vejle.

 

Hvad bliver omdrejningspunkterne for messerne i Vejle til august?

Modemessen i Vejle er kendt for sin intensitet, der skyldes kontinuiteten. Udstillere og indkøbere ved, hvordan de skal bruge messen på den mest effektive måde, så begge parter får brugt tiden optimalt. Indkøberne kan gå målrettet til messen, og udstillerne har tid til at koncentrere sig om præsentation og kundepleje. Det er med andre ord ’a match made in heaven’.

 

Hvorfor er netop jeres messer relevante at udstille på og besøge?

At mødes fysisk – specielt i en taktil branche, hvor tøjet ses bedst med fingrene – vil altid være det foretrukne. Nye farver og kombina­tioner skal selvfølgelig ses uden filter. At relationer og nærhed har en kæmpe værdi, er ingen længere i tvivl om. Indkøbere møder også andre indkøbere og får relevante informationer med hjem – udstillerne gør det samme. I dag, hvor langt færre sælgere kører på vejene, og meget af dagligdagen foregår online, bliver de to årlige messer igen helt essentielle. Messerne i Vejle er desuden et overkommeligt event for alle, da det er  tidsbesparende, kan rummes i de fleste budgetter og tilbyder fri parkering og frokost.

 

Hvad kan udstillerne og de besøgende glæde sig til at opleve?

Messerne i Vejle stedet for både faglige og personlige oplevelser. Som indkøber får du et unik overblik over trenden. Du kan sammensætte, udvælge og tilføje nye kollek­tioner på ét og samme sted. Gå en runde på messen, lad dig inspirere og eventuelt overraske af nye leverandører, inden du disponerer den kommende sæsons udvalg. Lad gerne dit personale gå en lignende tur søndag morgen og sammenlign jeres indtryk, så I er ’bedst klædt på’ til opgaven. Søndag morgen tilbyder vi gratis morgenbuffet til de morgenfriske. Både udstillere og indkøbere kan glæde sig til de daglige gratis frokostbuffeter, som også giver mulighed for at styrke de personlige relationer.

 

Hvilke forventninger har I til messerne?

Som arrangør for branchen er messerne altid meget vigtige for os. Uden dem ville vi aldrig have den fantastisk givende kontakt med vores kunder. Vi er jo også afhængige af vidensdeling og information om branchens udvikling for at kunne tilbyde de rigtige rammer. Og med tanke på den kommende messes udstillere, ved vi, at vi har fingeren på pulsen – de ved om nogen, hvor branchen er på vej hen. Vi har mærket en stor søgning til både Modemessen og Herretøjsmessen samt en øget interesse fra leverandører, og på baggrund af forhåndstilmeldingerne forventer vi også et større besøg end tidligere.

 

Fakta 

Hvornår afholdes Modemessen: 21.-23. august 2022

Hvornår afholdes Herretøjsmessen: 21.-22. august 2022

Hvor afholdes messerne: DGI Huset Vejle