For Jens Obel, medejer og direktør for DK Company i Ikast og København, er det naturligt at være en del af messen på CIFF x Revolver. Han ser det nemlig som et brancheansvar.

 

Siden januar 2020 har DK Company haft deres egne permanente showrooms i Bella Center, der skiller sig ud i både atmosfære og indretning. Her folder de forskellige brands deres identitet ud i moderne og lyse omgivelser. Ifølge Jens Obel er deres showrooms i Bella Center under CIFF x Revolver en vigtig prioritet for DK Company: ”Vi bruger meget tid og mange penge på, at det fungerer. Vi vil gerne give vores kunder en oplevelse udover det sædvanlige. Her skal være hyggeligt, hjerterum og med kunderne i centrum. Det hænger sammen med hele vores tankegang hos DK Company, hvor vores slogan er, at kunden er Gud.”

I DK Companys showrooms under CIFF er der skruet helt op for den gode stemning med kendte musikere, god mad og drikkevarer. DK Company vil gå langt for butikkerne, så hvis de ringer og siger, at de tager al personalet med, så gør de sig umage ved eksempelvis at afholde mindre mode­shows for hele butikkens personale, mens der serveres bobler og snacks.

For DK Company-direktøren er deres showrooms også en markedsføring af virksomheden, som kan tiltrække kommende medarbejdere og nye kunder. Han ser samtidig satsningen som en del af noget større: ”Vi prioriterer at være på messen. Selvom vi er på mange store udenlandske markeder, er virksomheden dansk, og vi har et brancheansvar. Reelt set kunne vi godt holde vores egen messe et andet sted og spare de penge, men netop på grund af fællesskabet og for at gøre det nemt for vores kunder, er vi her stadig.”

Jens Obel har længe kæmpet for, at CIFF og Revolver slog sig sammen, så han glæder sig til at opleve en samlet messe: ”Nu skal der ske noget, hvor de endelig er blevet samlet. Vi har fået messen gennem de svære tider og bidraget med det, vi skal. Festen har i mange år været ført an af DK Company. Nu vil vi glæde os til at se, at festen er alle steder hos CIFF x Revolver.”

Festen fortsætter selvfølgelig i DK Companys showrooms, hvor besøgende og kunder blandt andet onsdag aften vil komme til at opleve en koncert med musikeren Christopher.

”Vi fortsætter med at gøre noget ekstraordinært og gøre os umage for vores kunders og fælles­skabets skyld,” slutter Jens Obel.

 

Foto: DK Company