Ved årsskiftet overtager sportskoncernen børnetøjsbrandet, der på få år har gjort sig bemærket på den internationale modescene. 

Den danske sportskoncern Hummel intensiverer sit fokus på børnetøj og opkøber børnetøjsbrandet Sometime Soon. Det oplyser Hummel i en pressemeddelelse.

Sometime Soon blev etableret tilbage i 2015 af Jacob og Cathrine Høilund og fokuserer på streetwear-inspireret tøj til drenge i alderen 0-14 år.

Cathrine Høilund fortsætter efter Hummel-overtagelsen som Creative Lead hos børnetøjsbrandet, og hun er glad for, at Hummel fører brandet videre.

“Jeg ser Hummel som det eneste og helt rigtige match til at føre Sometime Soon videre til næste niveau, og jeg glæder mig til at få luft under vingerne på alle de mange spændende muligheder, vi ser sammen,” udtaler hun.

Jacob Høilund, der fremadrettet ikke bliver en del af Sometime Soon, tilføjer:

“Jeg er stolt over det, Cathrine og jeg har opnået med Sometime Soon, og jeg kan med ro i sindet nu rakke af og overdrage faklen til Hummel for at søge mod nye eventyrer. Jeg er sikker på, at de i samarbejde med Cathrine vil bygge flot og overbevisende videre på det fundament, vi sammen har lagt for brandet.”

Hummel overtager alle aktiviteter i brandet fra januar 2022, men vil i samarbejde med de nuværende ejere sikre indsalget til SS 22.

Hummel-direktør Allan Vad Nielsen, der også er begejstret for overtagelsen, forventer, at brandet gennem Hummels eksisterende platforme kan vækste og skaleres yderligere.

”Vi har stor respekt for det arbejde, der er gjort med brandet indtil nu, og vi ønsker kun at styrke den retning, der er lagt og ikke mindst skalere den yderligere internationalt. Vi har med de seneste opkøb af Newline & Halo vist, at vi er i stand til at vækste brands igennem vores platform og samtidig styrke deres brand position i markedet. Det samme vil vi gøre med Sometime Soon, hvor vi ser et stort potentiale og ikke mindst synergi med vores øvrige forretning,” afslutter han.

Foto fra venstre: Jakob Høilund, Allan Vad Nielsen, Cathrine Høilund og Christian Stadil