Det københavnske sneaker- og modebrand Arkk Copenhagen åbnede tilbage i april en pop-up butik på Strøget i København. Nu flytter virksomheden sit pop-up koncept videre til Field’s.

Siden april 2019 har det københavnske sneakerbrand Arkk Copenhagen haft en pop-up butik på Strøget i København. Efter 4,5 måned flytter brandet nu pop-up konceptet videre – denne gang til Field’s.

Ifølge en af brandets stiftere og CEO, Thomas Refdahl, flytter brandet sin pop-up butik for at teste forskellige lokationer og butikstyper af, inden de vil skrive under på et permanent lejemål.

”Lejemål i København er dyre, og ingen lokation er perfekt til alle brands. For os er det et spørgsmål om at teste en masse forskellige lokationer og områder af, inden vi binder os til en 2-3 årig lejekontrakt. Vores permanente butik på Elmegade på Nørrebro, som vi stadigvæk har, testede vi også af 3 måneder som pop-up, inden vi underskrev lejemålet,” siger Thomas Refdahl i en pressemeddelelse.

I de 4,5 måned, hvor pop-up butikken lå på Strøget i København, var i alt 40.000 besøgende forbi. Det er data, der giver grobund for et fast lejemål i området, fastslår Kasper Høj Rasmussen, som også er stifter af brandet og kreativ direktør i virksomheden.

Pop-up butikken i Field’s bliver på 130 kvadratmeter, hvor der er god plads til alle brandets sko samt tøjkollektionen, som Arkk Copenhagen lancerede i midten af juni 2019. 

Kasper Høj Rasmussen forklarer i pressemeddelelsen, at hvis Arkk Copenhagen skulle flytte sin pop-up butik til Field’s, så skulle brandet også have god plads, så de kunne udfolde deres butikskoncept endnu bedre, end de kunne på Strøget og fortsætter:

”Derfor valgte vi et lejemål, der giver plads til en fed oplevelse for kunderne. I modsætning til Strøget får vores nylancerede tøj en hel væg for sig selv, og tøjet vil blive suppleret med kasketter og bæltetasker i løbet af efteråret. Ligeledes flytter vores Arkkitect Studio med – et område, hvor man kan sidde og tegne og designe sine egne sneakers, som aktivering for kunderne.”

Pop-up butikken i Field’s åbner fredag den 23. august 2019 og vil have sin placering i Field’s ni måneder frem. Herefter flytter konceptet igen til en ny placering.