Brandet tager et naturligt skridt ind på nyt territorium med en ny kollektion, der bringer brandets produkter ind i en ny kategori. 

Bestseller-brandet Vila udvider produktsortimentet med et større udvalg af festkjoler med kollektionen Bridal & Occasion. Kollektionen indeholder både hvide kjoler, der kan bruges som brudekjoler, men også i andre farver, der er tiltænkt for eksempel brudepiger.

Med kollektion ønsker Vila at markere sig som en pålidelig leverandør af kjoler til den trendy kvindes garderobe.

”Vi har haft et stærkt fokus på den moderne brud og på tendensen til at afholde mere afslappede bryllupper og på det grundlag fået skabt nogle fantastiske opgraderede kjoler. Vi har arbejdet intenst på at skabe unikke detaljer og looks baseret på trends, der gør kjolerne helt oplagte også til senere brug,” siger Mette Stauning, Design Manager hos Vila.

At Vila nu går ind på markedet for brudekjoler, er et helt naturligt skridt, forklarer Rikke Sundmark, Marketing Manager hos Vila:

“Vila har en lang og stærk historik i at levere de helt rigtige kjoler, og med denne kollektion leverer vi kjoler til enhver festlig lejlighed, mens vi tager et naturligt skridt ind på et nyt, og, for os, helt naturligt territorium; vi bringer vores årelange viden om kjoledesign ind i bryllupskategorien. Kjolerne passer smukt ind i både den afslappede bryllupsceremoni på stranden, den stilede storby-ceremoni og det traditionelle bryllup.”

 

Foto: Vila